Anina majka ispovest
Foto: Alo/Alo

Za nekoliko minuta kreće spektakularno finale šeste sezone Zadruge, a po prvi put u javnosti pojavila se i majka Ane Ćurčić sa njenim bivšim mužem Acom Bulićem i kumom Milenom Kačavendom.

Ćurčićeva važi za jednog od glavnog favorita za pobedu u Zadruzi 6, a s obzirom da je prevara njenog partnera Zvezdana Slavnića obeležila pomenutu sezonu, da su se izdešavala razna turbulentna dešavanja, šokantne optužbe, uvrede i fizički nasrtaji, Anina majka po prvi put ekskluzivno za Alo! otkriva kako je proživljavala agoniju kroz koju je prolazila njena ćerka u rijalitiju.

Anina majka ispovest

Alo

 

Aca Bulić je na samom početku otkrio da očekuje Aninu pobedu, te da je ona to i zaslužila.

- Naravno da očekujemo da će Ana da pobedi. Ovo je bila još jedna avantura životna, nadam se da će da izvuče dobru poruku iz svega ovoga i siguran sam da ima blistavu budućnost. - istakao je Bulić vidno nasmejan i raspoložen dok je sve vreme grlio Aninu majku, a potom je njena kuma sumirala njeno ponašanje i postupke u poslednjih par nedelja:

- Pa malo je progovorila, malo je počela da se brani. Ja sam ponosna, ja sam stalno čekala, ona je inače vrlo borbena žena. Mnoge njene kvalitete niste uspeli ni da vidite u rijalitiju, ona ima zaista vrhunskih kvaliteta kao žena, majka, drug, prijatelj, s tim da eto, nije se našla najbolje jer hijene su višegodišnji učesnici rijaliti programa. - istakla je Milena.

Anina majka ističe da je Bulić jedna stena koja stoji ispred nje i njene ćerke. Ono što joj je najviše smetalo jeste to što su je ljudi napadali nakon Zvezdanove diskvalifikacije i tvrdi da mnogo toga o njihovom zajedničkom životu nije znala.

Majka Ane Ćurčić otkriva da sa Zvezdanom nije bila u odnosima ali da se sa njegovom majkom jeste družila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading