Zvezdan i Anđela u liftu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovali su se iz Zadruge 6 samo nekoliko nedelja pred finale, ali kako se čini, kontroverzni rijaliti par ubrzo će ponovo da se vrati na male ekrane.

Kako Alo! saznaje, Anđela i Zvezdan dobili su ponudu da budu voditelji emisije na TV Hajp koja će uskoro početi da se emituje.

Radni naziv emisije je „Na kafi kod Zvezdana i Anđele“, a ideja je da sa svojim gostima svake nedelje pretresaju najzanimljivije teme i tračeve.

Inače, Anđela nikada nije krila da želi da se bavi voditeljskim poslom, a poziv od TV Hajp došao je kao ostvarenje njenih snova.

- Otkako je ušla u Zadrugu, Anđeli je želja bila da nastavi svoju karijeru na televiziji. Nakon prvog rijalitija dobijala je ponude da vodi razne emisije, koje joj u tom trenutku nisu bile zanimljive. Međutim, nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6, usledio je poziv koji nije mogla da odbije, tim pre što će ispred kamera biti sa svojim dečkom Zvezdanom - rekao je naš izvor, i dodao da Zvezdan i Anđela uveliko rade na pripremi emisije.

- Ideja je da njihova emisija bude zabavnog karaktera i da svake nedelje ugoste više ljudi iz raznih sfera javnog života. Biće i jedan segment koji će biti posvećen rijaliti učesnicima i najsvežijim tračevima, a Anđela i Zvezdan jedva čekaju da počnu sa snimanjem. Već imaju ideje koga će prvog pozvati u svoju emisiju i ovih dana su u toku poslednje pripreme pred početak snimanja - rekao je naš izvor na kraju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading