JA SAM SAVRŠENA I DAMA SAM Anđela se potpuno pogubila, pa pobesnela na javne uvrede!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđela Đuričić trenutno živi sa Zvezdanom Slavnićem u stanu njegovog oca, Zorana Moke Slavnića, na Novom Beogradu. 

Bivši zadrugari u tom stanu su ugostili ekipu "Hype televizije" i progovorili o svemu što im se dešava poslednjih dana u spoljašnjem svetu. 

Osim o svojoj vezi, odnosu sa Mokom i Crnogorkinim roditeljima, Anđela je govorila i o tome kako se nosi sa raznim epitetima koje joj je bivša Zvezdanova partnerka Ana Ćurčić dala, kao i gledaoci "Zadruge" koji ne podržavaju njihovu vezu. 

Ona se posebno osvrnula na to što je pojedinci nazivaju "seljankom" jer potiče iz manjeg mesta Đenovići, nadomak Herceg Novog. 

- Dama je svuda dama. Dama se rodi, ne možeš postati dama, žao mi je. Ne bih ja to komentarisala te ružne epitete koje mi daje, nema šta drugo pa sad kao što sam ja iz malog mesta pa sam seljanka - izjavila je Đuričićeva. 

Podsećanja radi, Anđela zaista jeste bila okarakterisana kao dama tokom cele pete sezone, međutim, to se promenilo njenim ulaskom u vezu sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi 6". Verni gledaoci pratili su svaki njen korak, a posebnu pažnju izazvali su njeni fetiši, od ljubljenja Slavnićevih stopala, preko pazuha i udisanja njegovih gasova, kao i brisanje vlažnim maramicama, i spavanje sa šminkom. 

Upravo zbog ovakvih poteza mnogi smatraju da Anđela zapravo uopšte nije dama, jer prava dama sebi takve stvari ne dopušta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading