"NEMOJ DA GLUMI UCVELJENU" Moka Slavnić nikad brutalniji prema Ani Ćurčić, pa otkrio sve njene laži!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Moka Slavnić, otac diskvalifikovanog Zvezdana Slavnića, gostovao je sa sinom i njegovom devojkom koja je takođe diskvalifikovana, Anđelom Đuričić, na Hype televiziji, gde su ih ugostili Milan Milošević i Dalila Dragojević.

Moka se prisetio i izjava Ane Ćurčić u trenutku kada je ušla u Zadrugu, te u emisiji otkrio da je Ana navodno slagala, jer je ona prva ostavila Zvezdana zbog Aleksandre Nikolić, te se nadovezao i na broj godina koje je provela sa njegovim sinom, navodeći da je većinski, tokom njihove veze, Zvezdan bio u zatvoru.

- Tada je već Ana pukla i rekla je, javno, da je prvo ona odjavila Zvezdana, zbog Aleks. Sa kojim pravom onda kažeš da si prevarena? A Zvezdan je, ne znajući to, toliko je fer, on je ustao i rekao "raskidam". Ona ulazi kao ucveljena, jer je to sad kao javno - govorio je Moka, pa se osvrnuo na godine koje je Zvezdan proveo sa Anom.

- Ja sam bio zadovoljan što je on bio sa njom. Jer kad je neki muškarac sa nekom ženom, velika šansa za tu vezu je da bude stabilna. Ona je u jednom trenutku rekla da je bilo jedanaest godina, to će biti dvanaest, od toga dve ipo Kruševac (zatvor), četiri ipo Švajcarska, pa koliko su to bili zajedno? Četiri  - rekao je Slavnić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading