Jelena i Sloba
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dupruga folkera Slobe Radanovića doživela je stravično nasilje pre tri noći ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji, kada ju je, prema njenim rečima, napao bivši muž i otac njena dva sina.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata, a izašla je sa zavijenom nogom.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata, a izašla je sa zavijenom nogom.

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je Jelena, prenosi Informer.

SAŠA POPOVIĆ IZBACIO PEVAČA IZ ZVEZDA GRANDA! Ono što mu je radio iza leđa bilo je nedopustivo, prekršio je glavno pravilo ugovora!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading