"IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM" Nakon što je Divna DNK iznela kako ju je otac krvnički tukao, Marko otkrio još više detalje jezivog nasilja koji je trpela!
Foto: Alo/Printscreen

Tokom jučerašnje radio-emisije ''Delegati'' Divna Milovanović, poznatija kao Divna DNK, iznela je detalje pakla kroz koji je prošla još u ranom detinjstvu.

Naime, ona je pred milionskim auditorijumom otkrila da ju je otac, koji je preminuo pre samo tri nedelje, zlostavljao dok je bila mala, a kao posledica toga nastao je njen problem sa leđima. Ona je tom prilikom otkrila i da njen otac nije želeo da je pošalje na lečenje, a sada se oglasio i njen suprug Marko DNK.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znam kroz šta je sve Divna prošla još dok je bila beba. Otac joj je bio jako nezgodan čovek. Bacio ju je iz naručja na krevet još dok je bila mala i ona je pala i povredila kičmu tada. Posle toga je nastavio da maltretira nju i njene sestre. Njoj je to na leđima izašlo kad je imala dve ili tri godine i posle se širilo. Otac nije hteo da je leči, nastavio je da se iživljava nad njom i sestrama i da ih maltretira. Divna je još i dobro prošlo, jedna sestra joj je ima još veći problem od nje, baš je kriva... Strašno je kroz šta su prošle u detinjstvu zbog oca. NIje ona meni detaljno pričala kroz šta su sve prošlo, ali znam da su imale mnogo teško detinjstvo, ne daj Bože nikome - rekao je Marko DNK za i dodao:

- Kad je on umro skoro, Divna je kukala i plakala, ipak joj je jako bilo žao, zaboravila mu je sve. Meni je rekla: ''Nemam više ni majku, ni oca. Marko, samo si mi ti ostao''. Srce mi se steglo od njenih reči, baš je bilo potresno - otkrio je Marko.

MIMU ŽIVKOVIĆ DANAS NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA Pravila je skandale i sukobljavala se u Zadruzi, a onda odjednom nestala! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragica

21.05.2023 08:06

Zao mi je,tuga, ali zar nisu deca na prvom mestu?