"POČELA SAM DA SE TRESEM, IMALA SAM PANIČNI NAPAD" Teodora Bilanović optužila Čorbu za nasilje: Zbog maltretiranja sam završila kod psihologa
Printscreen

 Odmah nakon toga, on se oglasio na jednoj društvenoj mreži, te je istakao da je u ''bekstvu'', a da će se njegov povratak desiti po zastarevanju slučaja. Javnost je ošto osudila ovaj gest, a sada se Bilanovićeva oglasila kako bi bivšem odgovorila na provokacije.

-Ja sam 31.12.2021. sa svim dokazima podnela prijavu protiv Milana Jankovića, mog bivšeg emotivnog partnera, od koga sam u više navrata doživljavala fizičko i psihičko maltretiranje. Od tada o njemu nisam davala nikakve izjave, sve do mog poslednjeg javnog pojavljivanja na jednom muzičkom festivalu, gde sam na pitanje novinara šta se dešava sa mojom prijavom protiv dotićnog odgovorila da očekujem suđenje. Sinoć sam bila na nastupu kada su mi pocele stizati na desetine poruka gde mi ljudi šalju sporni snimak koji je doticni okačio- rekla je Teodora za Pink i dodala:

- U prvi mah sam počela da se tresem i doživela sam panični napad, a kada sam se sabrala počela sam da razmišljam o tome kako neko nakon svega može da pravi komične klipove na konto cele situacije. U pitanju je bio moj život, moje fizičko i psihičko zdravlje koje je on ozbiljno ugrozio, i zbog čije sam torture, čim sam uspela da pobegnem od njega, završila sam kod psihijatra gde sam lečila stečenu depresiju i anksioznost. Istina su svi oni navodi koji su se pojavili u medijima, za čupanje, udaranje i lomljenje noktiju, za sta sam dokaze predala policiji. Ja njemu nisam bila prva žrtva, pre mene je jos brutalnije maltretirao i svoju bivsu zenu i njihovo dete, a i cela porodica mu je izuzetno agresivna i svi oni zajedno su podržavali i učestvovali u njegovom maltretiranju mene i njegove bivse zene. Vrhunac bezobrazluka je bio kada sam videla u jednim novinama da je on nakon objavljivanja klipa pozvao novinare na aerodrom, da ga slikaju kako navodno beži iz zemlje zbog suđenja, koje još uvek nije ni zakazano. Nadam se da će što pre doći do suđenja i da ce ova situacija tamo dobiti epilog, jer zaista mi je mučno da ponovo prolazim kroz celu traumu koju sam jedva prebrodila nakon više od godinu i po dana.

"ANĐELA JE ZVEZDANOVA ŽRTVA" Zadrugar opleo po Slavniću, pa razotkrio njegove namere: Manipulator, sve je prokockao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading