"ODUZEO MI JE PASOŠ, NISAM MOGLA DA POBEGNEM" Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila jezive detalje nasilja! (FOTO)
Printscreen

Teodora Bilanović, učesnica Zadruge 5, iznela je nove detalje iz veze sa Milanom Jankovićem Čorbom, kojeg je optužila da vršio psihičko i fizičko nasilje nad njom tokom njihove veze.

Teodora je iznela tvrdnju da je njen bivši dečko bio nasilan i prema bivšoj supruzi i detetu, ali i da nije mogla da pobegne jer je kontrolisao svaki njen korak.

- Nisam pobegla od njega zbog straha. Oduzeo mi je dokumenta dok smo bili na Kosovu, a kasnije smo stalno menajali prebivalište samo zato da bi mogao da kontroliše moje kretanje i da ne bih mogla da pobegnem. Jednom prilikom kada mi je dao pasoš i rekao da mogu da idem, stao je na vrata i fizčki mi nije dao da izađem. Nisam fotografisala većinu povreda ne zato što nisam htela, već jer mi je telefon bio kontrolisan i da sam ih slikala on bi me ubio. Nisam ga grebala da bih mu nanela bol već iz samoodbrane - napisala je Teodora na Instagramu.

"SVE MI VIŠE PRIJA" Zola potpuno obrnuo svoj ljubavni odnos, priznao simpatije prema njoj, pa najavio razgovor

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading