NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVAJ ZADRUGAR! Isplivale fotografije iz detinjstva atraktivnog učesnika, a ovo su svi primetili
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U "Zadrugu 6" uselio se 9. septembra, kada je ušlo ukupno 59 zadrugara i tada je počela njegova bitka za pobednika aktuelne sezone "Zadruge".

Pre samog ulaska u rijaliti istakao je kako ulazi da bi se oženio i to ni manje ni više nego Anom Spasojević. Međutim, kako život piše romane, njegov plan još uvek nije uspeo da ostvari jer je upoznao Aleksandru Momčilović.

Sa njom je uplovio u veoma dug i lep odnos, koji je u par navrata naleteo na komplikacije i turbulencije, ali se i dalje drže zajedno.

Pretpostavljamo da već znate o kome je reč - Ivanu Dragiću! Atraktivnom crnogorcskom fitnes instruktoru, koji bez dlake na jeziku za crnim stolom iznosi svoje mišljenje bez obzira na to ko se nalazi preko puta njega.

Sada su ispliale fotografije iz detinjstva ovog zadrugara, a mnogi komentarišu da mu pristaje nadimak kojim se nazvao na svom instagram profilu, a to je "zgodan do bola".

Kako će na dalje teći tok rijalitija i njegovo ponašanje, ostaje nam samo da ispratimo.

SKINUO SE FRAN PUJAS, PA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pokazao mišiće i izvajano telo, istopio se ženski deo publike

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading