SKANDAL! EVO SA KOJOM ZADRUGARKOM JE ZVEZDAN BIO INTIMAN Anđela će doživeti pomračenje, zabio nož u leđa i Maji Marinković (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je uplovo u intimne odnose sa Majom Marinković, nakon što je ostavio svoju dotadašnju ljubavnicu Anđelu Đuričić.

Međutim, Zvezdan nije umešan samo u te odnose, podsetimo, bio je povezivan i sa Aleksandrom Nikolić, zbog prisnih dodira u izolaciji.

Na sve to, u Zadrugu je ušla i njegova prevarena vanbračna supruga, Ana Ćurčić koja sa njim ima svakodnevne svađe, te je u proteklih nekoliko meseci iznela stravične detalje o psiho-fizičkom nasilju koje je navodno trpela od strane Slavnića.

Međutim, da Zvezdanu ni to nije dovoljno, pored njih četiri, kamera je snimila i da je Zvezdan prišao i Milici Veselinović koju je u objavljenom videu koji se deli društvenim mrežama, štipkao za obraze.

Mnogi su komentari ispod ovog videa, da bi navodno Milica jedva čekala, međutim, Slavnić je blizak sa većinom devojaka u Zadruzi, te ga možemo videti i u zagrljaju Valentine Stanković, ali i do skora i bliskom odnosu sa Anom Spasojević.

ZVEZDAN DAVI MAJU MARINKOVIĆ

 

ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK ALEKSANDRA I ZVEZDANA KOJI NIJE PRIKAZAN U PROGRAMU Produkcija nije smela da pusti Filipu Caru, prava istina je šokantna! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading