POGAZILA SEBE PONOVO Anđela progovorila o Zvezdanovoj prevari pa se obratila Maji, svojom izjavom šokirala sve
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

Kažeš kako je tebi mogao Zvezdan to da uradi, zašto ne bi mogao kada je prevario ženu sa tobom koja je mnogo više vredela u njegovom životu, zašto ne bi i tebe prevario posle samo par meseci? - glasilo je pitanje.

POGAZILA SEBE PONOVO Anđela progovorila o Zvezdanovoj prevari pa se obratila Maji, svojom izjavom šokirala sve

Foto: Printscreen/instagram

 

To sam verovatno rekla sinoć u svojim skandalima. Tako da, rekla sam to tad. Kad sam popričala sa Filipom, Filip i Mića su mi najbolje objasnili te stvari. Što kažu, ''karma je kučka'' zaslužila jesam da mi se desi. Bolje sada, Bog me pogledao. Bolje nego da sam izašla vani pa da me prevario. Pravo da ti kažem, mogu da se zahvalim Maji Marinković što mi je otvorila oči - rekla je Anđela.

Ne mislim da je iskrena Anđela kada mi se zahvaljuje. Bila je iskrena jutros u svađi kada je rekla sve što misli. Kako je onda Ana žena trebala da odreaguje? To traje dva, tri meseca, a ovo traje 13 godina. Kakve postupke Ana treba da ima, a žena je dobijala i uvrede i razna poniženja. Jeste ona mene indirektno provukla ona negde, u tom besu, ništa ja posle toga nisam komentarisala. Zorica je sve u pravu što je rekla. - rekla je Maja.

Ana je svakako imala pravo, da se meni to dogodilo ja bih okrenula celu kuću naopačke! Ana je neko ko se ponaša damski, dostojanstveno. Nisam ja uradila nešto što sam demantovala samu sebe, ja sam rekla iskreno i nisam ispala folirant. Ovde ljudi menjaju mišljene je u zavisnosti od situacije u kojoj se nađeš. Zorica je žena danas sve lepo rekla. Smatram da je jako realna kada je cela ova situacija u pitanju. Kada bi Anđela napala mene, demantovala bi samu sebe - rekla je Maja.

KIPTI OD BESA Prvo suočavanje Ane i Maje, Ćurčićeva je bila kratka i jasna pa im uputila ove reči

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading