PRE MOLITVE SKINUO SVE SA SEBE Dejan Dragojević objasnio zbog čega je to uradio: Ispod ne smemo da imamo ništa od garderobe!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević priznao je javno da promenio veru i prešao u islam kada je stupio u brak sa Dalilom Dragojević.

Dejan je otputovao u Medinu kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, a sada je pokašao sve islamske običaje.

Naime, Dejan pratiocima svakodnevno otkriva nove detalje na svom Jutjub kanalu, a sada je progovorio o procesu molitve, a prvenstveno odeće koja se nosi tokom obreda umre.

- Evo ga, ovo je mikat. Znači, ovde idemo svi u ihramima. Ispod ne smemo da imamo ništa od garderobe, ništa što se krojilo, čarape, gaće. Na izlazu sam iz Medine - govorio je Dragojević dok je pokazivao belu odoru na sebi.

Podsetimo, pobednik pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Dejan Dragojević otputovao je u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjub kanalu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

On je promenio veru dok je bio u braku sa Dalilom Dragojević, a njen otac Huso Mujić je otkrio zbog čega je sve vreme lagao.

- Zašto sam lagao? Ufff... Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u "Zadrugu" da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao - priznao je Huso Mujić za Kurir.

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Janjuš osudio odnos između Matore i Šarmen, pa otkrio ko je po njemu najgora učesnica Zadruge!

 

Komentari (0)

Loading