ČEKAM 48 SATI DA SE TELEVIZIJA PINK IZJASNI Milena Kačavenda dala ultimatum, pa krenula da preti
Foto: Printscreen

Milena Kačavenda, poznata kao kuma nacionale, rešila je da se po svaku cenu bori za svoju najbolju prijateljicu Anu Ćurčić.   

Ona svoju borbu želi da uzdigne na viši nivo borbe protiv bilo kakvih nasilnika. Kuma je, takođe, vrlo nezadovoljna načinom na koji se tretira  Zvezdan i smatra da je njegovo ponašanje nedostupivo.   

ČEKAM 48 SATI DA SE TELEVIZIJA PINK IZJASNI Milena Kačavenda dala ultimatum, pa krenula da preti

undefined

 

Kačavenda se danas uključila preko svog Instagram profila i žustro se obratila javnosti.

- Čekam 48 sati da se Pink televizija izjasni povodom donošenja poklona Zvezdanu, ali i da se izjasni povodom pritiska na mene. Ako se nastavi medijski linč na mene i moju kumu napraviću krš i lom. Skupiću 100.000 ljudi i idem ispred skupštine ako treba. Mora da se donese novi zakon koji će da zaštiti sve žrtve nasilja bilo da su to žene, deca ili muškarci. Zabrana prilaska ništa ne vredi. Ja ću lako da okupim ljude i to iz svih sfera, zvaću Jelenu Karleušu, gej populaciju koju sam uvek podržavala, navijače, ceo Zemun i mnoge druge ljude iz svih sfera da se udružimo. Ovome mora da se stane na put - bila je jasna kuma.

OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ Poslao jasnu poruku nakon promene vere Dejana Dragojevića: "Sjašite sa mene"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Paris

30.03.2023 22:42

Sacuvaj me boze Svaka budala moze da preti ovo ono,ima li zakona u ovoj drzavi nego treba neka Kačavenda da zavodi red sa navijacima. Kakav polu svet.

mile

31.03.2023 05:32

Ja ne razumem dokada će ova žena da se pojavljuje i mantretira čitaoce njenim budalaštinama. I sami vidimo da taj zvezdan nije kako treba i da je zbog jedne čvrge ako je udario treba u zatvor a kamoli sve to ako joj je radijo. Ali ova žena treba da odgovara kao njegov saučesnik znala za sva ta zlostavljanja a nije prijavila to treba u zatvor pre zvezdana.