ANĐELA VAN SEBE Saznala da će Zvezdan i ova zadrugarka zajedno živeti kod Matore, ne može da se smiri!
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je na temu svađe Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića podigla Filipa Cara, kako bi prokomentarisao.

-Ne, osuđujem to što je Anđelina najveća suparnica Anina prijateljica. Tara nikada nije spomenuta Ša od strane Ane - rekla je Sanja.

-Vi ste patetični folirant, a ja sam najgora, pa sam najgora - urlala je Anđela.

-Anđela ima neke argumente i povode za ovakvu reakciju. Prvo, ne mislim da si Ana trebala da dođeš kod Ša i da kažeš, niti si to dužna. Nisi ti ni ovde u kući pokazala animozitet ili nešto, kao da ne može da bude dobra sa nekim jer je nekada nekog prevarila. Anđela je prošle godina bila prijateljica sa Dalilom, šta ćemo joj sada zameriti?! Zvezdan je tebe optužio da si ovakva i onakva, a ovde je rekao da je baraba, šmeker i mangup, a znamo šta je meni Maja uradila pre par dana - rekao je Car.

-Ja se ne je**m ovde - rekao je Miljan Anđeli.

-Nisi u prilici - rekla je Anđela.

-Šta ti to sad znači?! Nemoj još jednom da si mi spomenula ženu i decu! Ajde nek spomene još jednom ko god hoće - skočio je Vračević.

-Dao sam samo poređenje da nije dužna da kaže Ša. Kako mi to ne znamo da možda Ana u druženju sa Tarom nije ozbiljnu lekciju održala za Ša?! - rekao je Car.

-Ovime što radiš, teraš Miljana u konflikt sa Zvezdanom - dobacila je Žana.

Voditeljka je podigla Anđelu, kako bi prokomentarisala klip.

-Marija mi je rekla da smatra da će se on i Ana pomiriti, ali to je Marijino mišljenje...Smetaju mi provokacije, Aleksandra me nikada nije provocirala. Ja sam i tu imala katastrofalnu reakciju, gledala je da od te teme pobegne. Poštuje me jako posle toga i pokazala mi, na neki način, pokajanje. Maja dobacuje da će biti u Matorinom stanu, a kada se Matora ograđuje, onda ona priča da će biti kod nje u stanu. Ne druži se, ali Maja je provokativno rekla kad smo sedeli ovde sinoć, rekla je: "Sloboda nema cenu", a on je pijan rekao: "Tako je" - rekla je Anđela.

-Ne, nije ona rekla, to je rekla Slađa, a ja sam rekao da je u pravu - rekao je Zvezdan.

LJUBAVNICA I ŽENA U KLINČU Anđela Đuričić na bizaran način ponizila Anu Ćurčić, izgovorila je ove reči, a svi se pitaju odakle joj pravo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading