PREOKRET U ZADRUZI Nakon što je priznao da mu je Anđela greška, Zvezdan u suzama moli Anu za priznanje
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Upravo je radio počela emisija Delegati. Voditelj Filip Car je zauzeo svoje mesto, a prva gošća mu je bila Marija Kulić, međutim Marija se nije pojavila, pa je car pozvao Lazara Čolića Zolu, ali ni Zola nije došao. Lepi Mića je potom ušao u radio:

-Kad se Zola i Miljana mire, Marija iskače, a kada se svađaju, nema je nigde. - rekao je Car.

-Ne znam šta da kažem. Meni nije jasno da jedna osoba uniši jednu vezu. Miljana i Zola moraju sami da rešavaju svoje probleme - rekao je Mića.

-Šta je to bilo sa Anđelom i Zvezdanom - upitao je Car.

-Jao ovde će biti svega, ne znam, Zvezdan je hteo da razreši neke stvari e sada kako to ide niko ne zna. - dodao je Mića.

U tom momentu je ušao Zvezdan Slavnić i otkrio šta se sve izdešavalo sa Anđelom:

-Anđela je reagovala onako zbog razgovora, ali je bilo jako bezobrazno. Moj jedini problem je Ana i ja sa njom moram da razgovaram i tek ću razgovarati. Ja sam imao dosta priča u hotelu, jedu ispred Zorice a ona je nakon toga počela da plače. Ja sam nju zagrlio jer joj je bilo loše, ali to se završilo, i ja sam ušao u kuću. U tom momentu meni Anđela priča o njoj i Maji i tome kako joj je Maja pecnula. Ja sam sa Majom obavio razgovor a nakon toga je Anđela meni rekla da sam je povredio jer sam 20 minuta pričao sa njom. Znači problem je minutaža. Ja nisam čovek koji će da psuje, sve se razgovorom reši - rekao je Zvezdan.

-Ovde su puno gore mlađe devojke, od onih starijih. Meni je zaparalo uši što ti tražiš od Ane da prizna da je kockala i da je prevarila nekoga. Ona zbog toga gubi mnogo. - Upitao je Car.

-Ovde se sve povezuje, ja sam njoj morao da shvatim da nije ona svetica. Što se tiče kocke ona je bila tu sa mnom. Ja želim da ona kaže gde smo išli šta smo radili, ali da bi to rekao ja moram da upletem još pet ljudi.Kada bi mi priznala sve bilo bi mnogo drugačije. - dodao je Zvezdan.

-Ja sam u šoku da je ona ušla, i da je ona to uradila. Meni je to šok. Ona je mene branila kao niko, a ona onda dođe jer sam je ja pravario, a nisam je pravario, ja sam nju ostavio. Razočaran sam što je ušla - govorio je Zvezdan.

-Ja u svojoj glavi imam da sam jedan život oduzeo, ja bih sve uradio za njih troje i za moje i za njenu decu, ja znam da će ona to uraditi isto, a Zorica je nakon toga zaplakala. Ljudi pričaju da je ona glumac, to ne može da se odlumi. - pričao je Zvezdan sa suzama u očima.

ŠOK POTEZ ANĐELE ĐURIČIĆ Nakon što je lomila i divljala po Zadruzi, osamila se i uradila ovo (FOTO)

Komentari (0)

Loading