SADA VERUJEM MATEJI Pošto je Anđela Đuričić pokazala totalno drugi stranu sebe, bivša zadrugarka UDARILA PALJBU PO NJOJ
Printscreen

Od kako je stupila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, reči i dela Anđele Đuričić neretko intrigiraju javnost. Kako je tokom "Zadruge 5" pokazala koliko je smerna, moralna i koliko je zapravo osuđivala "ljubavnice", mnogi zadrugari ističu da joj se karma vratila, ali su i začuđeni da se ovo baš njoj dogodilo.

S tim u vezi, oglasila se i bivša zadrugarka, Nevena Savić, koja je za naš prokomentarisala Anđelinu promenu, koja je mnoge ostavila bez teksta.

SADA VERUJEM MATEJI Pošto je Anđela Đuričić pokazala totalno drugi stranu sebe, bivša zadrugarka UDARILA PALJBU PO NJOJ

Printsc Pink

 

- Prošle godine sam prokomentarisala nešto u smislu kako se komentariše oblačenje drugih devojaka (kao degutantno), a Anđela je razmenjivala garderobu sa ostalim devojkama, tj. oblačila se kao i sve druge. Kratko,dekolte, nosila tange na bazenu itd. Odmah su me napali da pričam jer sam ljubomorna, tako da mi je sad nezahvalno da bilo šta kažem...Što se mene lično tiče, nisam iznenađena što je imala se*s u rijalitiju jer se i prošle godine videlo da je na to spremna jer je bila među prvima koja je stupila u vezu od početka rijalitija, ali ovoliko transparentno to nisam očekivala, bukvalno ne mogu da verujem. Prošle sezone smo mogli da vidimo da nije druželjubiva kao i da nikada nije nešto skuvala ili očistilia, tako da su svi hvalospevi bili na kontu toga što nije imala s*ks i na osnovu onoga što je sama za sebe pričala (moral,poštenje ,porodica kao da je niko drugi nema itd). Sada je samo pokazala zapravo ko je Anđela. Iskreno mi je žao, jer je sa tim transparentnim odnosima sebi stavila pečat za ceo život - istakla je bivša zadrugarka, a na pitanje ko je po njoj zapravo Anđela Đuričić, ona je imala da doda:

SADA VERUJEM MATEJI Pošto je Anđela Đuričić pokazala totalno drugi stranu sebe, bivša zadrugarka UDARILA PALJBU PO NJOJ

 

 

- Po meni je ovo ona. Bukvalno se to videlo po nekim stvarima, ali su svi ćutali jer se ona predstavljala tako kako se predstavljala. Niko nije imao ni jedan argument u tom trenutku da bi joj rekao nešto dok su se stvari promenile izlaskom iz Zadruge i pogotovo posle ovog čina. Sada verujem da je Mateja imao šta da kaže dok je govorio za stolom "bolje da ja ne progovorim" - zaključila je Nevena.

KRISTINA PONOVO TRUDNA? Kristijan Golubović otkrio da postoji mogućnost da će PONOVO POSTATI OTAC

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading