ISPLIVALI JEZIVI DETALJI Majka Anastasije Bojanović ogolila dušu: Ostavio nas je i otišao sa ljubavnicom u Nemačku (VIDEO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Rijaliti učesnica Anastasija Bojanović prolila je suze zbog svog dede, a sada se oglasila njena majka.

Svetlana je ispričala šta se desilo sa njenim ocem i Anastasijinim dedom.

Anastasija je plakala zbog svog pokojnog deke. Šta se desilo sa njim?

- Moj pokojni otac je masakriran u Vukovaru. Iako ga ona lično ne poznaje, to se desilo 1991. godina, ona je jako vezana za njega iz priče. Rasla je uz te priče, jer je on bio moja svetinja i moj idol. Vidim da je osuđuju što plače zbog dede koga nije ni upoznala, pa se pitam kako kad roditelj neki ostavi dete, pa to dete plače za roditeljem, a niko ga nije video? Ona je jako emotivno vezana za njega hiljadu puta je rekla: 'Kamo sreće da sam mogla da ga upoznam, da me iskritikuje i sedne sa njim da priča'. Niko nikad nije imao da kaže ništa loše o njemu - rekla je Ceca.

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI Majka Anastasije Bojanović ogolila dušu: Ostavio nas je i otišao sa ljubavnicom u Nemačku (VIDEO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Šta se dešavalo sa njenim ocem?

- Stidi ga se, zato što je otišao u Nemačku i našao ljubavnicu sedam godina stariju od moje najstarije ćerke. Posle četiri dana gladovanja završila je u bolnici na infuziji. Tu je napravila lapsus, rekla je inhalaciji, a ne infuziji. Mi smo bili u braku 22 godine. On nije hteo da živi sa nama, njemu je sve ispod časti. Vratili smo se pre šest godina ovde, jer mi je majka bila bolesna, a ja naravno nigde bez dece ne idem. On je ostao prvo u Podgorici, malo je radio, e kad je otišao za Nemačku... Valjda to bude tako, kada se opanak popapuči. Viđali smo se jednom godišnje i onda se desilo pre, ne sećam se tačno, ona je završila u Hitnoj, a on je toj pevaljki dao 1.500 evra za to lepo druženje. Ja sam prešla opet preko toga, mislila sam: 'Ako trpim već neke probleme, bolje sa ocem moje dece, nego sa nekim drugim da razmišljam, svašta se danas dešava'. Onda je došao period da sam stvori neku priču stvori u svojoj glavi, napadne te zbog toga, a to nema veze sa vezom. To su bile neke gluposti, ne mogu ni da se setim. Tipa: 'Izlaziš, provodiš se', a ja sedim kući 24 sata - kaže Anastasijina majka i dodaje:

- Anastasija je trebalo da krene u parilu u Nemačku, on joj je navodno tamo našao posao da radi kao pomoćni kuvar, da skupi pare da snimi pesmu, pošto joj je to životna želja. Ona je dve nedelje pred maturu, otprilike, napustila školu. Ima i maturske slike i sve je završeno, samo taj ispit ili ša već. On je nazvao dan pre i izvređao najstrašnije i tu je ona rekla: 'Mrtav si za mene'. Ona je njemu tada verovatno rekla sve šta misli: 'Uvek su ti druga deca bila prečija od nas, poker. Nas si ostavio gladne dok si išao da kockaš'. Međutim, za njen 18. rođendan ga je ona odblokirala i poslala mu poruku, rekla mi je da je namerno uradila to i poslala mu poruku za taj posao, a i htela je da vidi da li će se setiti da joj je rođendan. On je nju tu opet izvređao, a najviše zbog pirsinga koji ima. U fazonu da je dr**a, da je ovakva i onakva i da on neće da je vodi u Nemačku, da mu ona ne ukalja obraz.

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI Majka Anastasije Bojanović ogolila dušu: Ostavio nas je i otišao sa ljubavnicom u Nemačku (VIDEO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Da li je probao sa Vama da stupi u kontakt otkako je Anastasija ušla u Zadrugu 6?

- On je u kontaktu sa najmlađom ćerkom, a to je uglavnom da preti. Kada smo bili na lekarskom pred ulazak u Zadrugu, kada su je pitali novinari, ona je rekla da se pomirila sa njim i da joj je pružio podršku. Ja sam je šokirano gledala. Pitala sam je posle: 'O čemu ti to pričaš, kakav otac?', ona je meni rekla: 'Ja ulazim unutra, ko zna šta će vama biti, s obzirom da je on pretio do tada. Da ne razmišljam šta se sa vama dešava i da sam mirna'. Ona nije ni trećinu priče ispričala vezano za njega - dodala je Ceca.

Kako su izgledale te pretnje?

- Da ćemo mi da vidimo ko je on, da će da nam uništi živote i da će, ne znam ni ja šta, da uradi...Gledam komentare od tzv. braće Anastasije, komentarišu kako je Anastasija rekla laži i ostalo. Njima sam poslala neke skrinšotove... Nije ona njega osramotila, on je sebe. Anastasija ima pukotinu na srcu od četiri milimetara. Trebalo je da ide na operaciju, ali su je ostavili jer nije imala tegoba. Uglavnom, bila je u stadijumu kada je bila bolesna, a inače ima problema sa disanjem kada je vlažno vreme... Htela sam da kažem, trebalo je lekovi da joj se kupe, tražila je od njega da joj se kupe lekovi, na šta je on rekao da nema para, a kupio je drugoj ćerki labelo, koje je u tom momentu bilo skuplje od tog leka - rekla je Svetlana.

HAOS U BELOJ KUĆI Maja Marinković žestoko udarila na Aleksandru: Dobila je instrukcije od Dejana Mujića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading