HIT PAPARAZZO Dušica Jakovljević uslikana u neobičnoj situaciji (FOTO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Da je sve stvar dobre organizacije, svakodnevno nas uči voditeljka najgledanijeg rijalitija u našoj zemlji Dušica Jakovljević.

Iako emisije u kojima je domaćin počinju kasno uveče i traju do ranih jutarnjih sati, a uz to atraktivna plavuša ima i dvoje školske dece i obaveze oko njih, kao i kućnog ljubimca, čini se da je našla savršeni recept za život u balansu.

HIT PAPARAZZO Dušica Jakovljević uslikana u neobičnoj situaciji (FOTO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Kako sama voli da kaže, spava po nekoliko sati dnevno, trenira, ali ne zapostavlja ni društveni život, pa je tako možemo sresti na svim bitnim gradskim dešavanjima. Međutim, ono što, čini se, najviše trpi u njenom zgusnutom rasporedu je redovna  ishrana, pa voditeljka jede u hodu i u pauzama između obaveza.

Paparaco Rijalitija plus uslikao ju je u jednoj takvoj, za nju uobičajenoj situaciji, kada je na semaforu u svom četvorotočkašu krkala picu.

Crveno svetlo je iskoristila da smaže čak dva velika parčeta vrele testenine, po kojoj se razvlačio nadev i kačkavalj. Iako su je ljudi iz susednih automobila posmatrali, trubili joj i javljali joj se jer su je prepoznali, nju to nije omelo da uživa u svom obroku, već ih je s osmehom otpozdravila i u par navrata podigla ruku.

Da li je nastavila da jede i kada se semafor otvorio, a ona projurila ka Šimanovcima, nismo uspeli da saznamo.

POMIRILI SE? Oglasila se Sanja Stanković, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Anđelom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading