UŽASNA SUDBINA! Zadrugarkin bivši muž TRAGIČNO nastradao: Droga ga ubila! (FOTO)

Umro od gladi i hladnoće...

logo
Foto: Printscreen

Život pevačice Snežane Mišković svojevremeno bio je tema javnosti. Pevačica specifičnog glasa briljirala je na sceni svojim nastupima i talentom, ali iza scene odvijala se neka druga priča.

Naime, Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno "da" momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, a onda su se njeni snovi srušili kada je saznala istinu.

Problemi su gotovo odmah počeli, pričala je Viktorija, a on je, kako je izjavila svojevremeno za medije, između nje i heroina izabrao heroin. Iako se nadala da će se stvari promeniti, zadao joj je velike probleme kao što je bio njegov nestanak, kada se nije oglašavao, a zapravo se krio zbog dugova.

Viktorija
Foto: printscreen

1993. pevačica je rešila da okonča brak koji nigde nije vodio, a nakon toga o njemu nije čula ništa.

Tek 2011. godine Viktorija saznaje da se je njen bivši suprug preninuo od hladnoće i gladi kao beskućnik gde je droga uzela danak, prenosi Blic.rs

Pevačica je 2014. definitivnio napustila estradu smatravši da njena muzika nije komercijalna i da od tog pravca niko ne može da zaradi za život. Takođe, priznala je i da je sama probala heroin u svom neznanju, ali i uspela da se izbori sa najvećim zlom shvativši da je doživela prvu ovisničku krizu.

Bora i Viktorija čekali rezultate
 Foto: Youtube printscreen

Viktorija ni sa drugim mužem nije imala sreće, sa bivšim drugim suprugom trajala je borba za starateljstvo nad maloletnom ćerkom Tarom.

Nekoliko puta ućestvovala je u rijalitijima kako bi zaradila novac za ćerku i sebe, a jedan od njih je bio rijaliti program "Zadruga".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi