Đorđe Milutinović
Dejan Briza/Alo!

Bivši zadrugar, Đorđe Milutinović, nakon napuštanja rijalitija, u razgovoru za Alo! otkrio je sa kojom su ga zadrugarkom spajali, šta misli o vezi Maje i Alena, Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, a takođe otkrio je i sa kojom će se zadrugarkom naći na sudu.

Milutinović se na pitanje kako je nakon izlaska podneo pritisak javnosti rasplakao i otkrio da je dobio jako veliku podršku i da mu je krivo što nije ranije reagovao na brutalno udaranje Tare Simov. Zadrugar je takođe istakao i da ga je porodica podržala u tužbi protiv zadrugarke.

- Prilazili su mi ljudi, ali čisto iz neke kurtoazije, Anđelo i Sanja u tom trenutku prvi. Meni je bitno da mi je obraz čist u tom trenutku. Kada sam video da se pišu peticije i plaču što sam izašao. Posle svega ja kad izađem dobijem osećaj krivice. Ona je posle tog sukoba svakodnevno provocirala. Non stop se meni podsmevala što sam rekao da ću je tužiti. I zadrugari su mi prilazili i pričali nisi džentlmen tužićeš devojku - rekao je Đorđe.

Na naše pitanje da li će je stvarno tužiti zadrugar je bio izričit.

- Tužiću Taru Simov! Neću joj oprostiti batine, moraće da odgovara. Da mi se barem izvinila, možda bih joj i oprostio ali pošto nije neka plati – rekao je Đorđe i dodao da ga porodica podržava u njegovoj odluci. Osim toga, Milutinović se osvrnuo i na Tarin odnos sa Ša, te je istakao da ne veruje da ih vezuju samo prijeteljske emocije.

- Siguran sam da postoji nešto više od druženja između, a to su mnogi u kući primetili - rekao je Đorđe.

Takođe, kako kaže, mnogi su njegovu bliskost sa Majom Marković dovodili u pitanje i pripisivali im emocije za koje tvrdi da ne postoje.

- Srećan sam što sam se odvojio od nje jer mi ta priča nije bila potrebna, ona je u vezi sa Alenom i nema mesta daljim spekulacijama – tvrdi Đorđe za „Alo!“.

Đorđe Milutinović

Dejan Briza/Alo!

Đorđe Milutinović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Osvrnuo se i na odnos Stefana Karića i misice Jovane Ljubisaljević.

- Stefan je od starta bacio pik na Jovanu i to se videlo odmah. Ne krije da gaji emocije prema njoj, čak sam i sam osetio animozitet sa njegove strane zbog toga što je mislio da ona sa mnom ima nešto. Sa druge strane, ni ona nije ravnodušna prema njemu, tako da me nije iznenadio njen raskid sa Lukom. Definitivno je Karić uspeo ono što Tomović nije i ubeđen sam da će njih dvoje otpočeti vezu – rekao je iskreno za „Alo!“, Đorđe Milutinović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: