DAN D! U petak se sve saznaje, Janjuš dao Maji uslov, ona poludela zbog ovoga (FOTO/VIDEO)

To je to!

Maja Marinković
Foto: printscreen/Youtube

Maja Marinković i Marko Janjušević ponovo su započeli razgovor o svom odnosu koji stalno varira između toplog i hladnog.

- Hajde ovako, da mi daš dva dana da ja raskrstim šta će biti sa nama. Ili da nastavimo ili da budemo u nekom odnosu. Ja ti neću prebacivati i to, može? - pitao je Janjuš.

- Može - potvrdila je Maja.

- Znači, ja te neću više zavlačiti. Meni nije prijatno da budemo konstantno zajedno, ti želiš sve na silu, a meni nije prijatno. Hoću ili da nemamo kontakt ili ništa. Sada sve mora bez prebacvanja i dobacivanja - objasnio je Janjuš.

- Ne znam zašto to sada potenciraš? - pitala je Maja.

- Vidi, ja to mogu i sada da kažem, ali ću sačekati. Meni su se jedne noći vratile emocije, ali sam svestan da ne ide i da nemamo perspektivu, treba biti realan Majo. Ti znaš šta lažeš i šta je istina, to je ispiranje mozga - nastavljao je Janjuš, dok se Maja nervirala, jer je njen voljeni izgleda ponovo počeo da vrda.

Podsetimo se da Maja i Janjuš imaju turbulentan odnos i da su, nakon svih skandala koje su prošli, ipak ponovo zajedno.

Međutim, Janjušević je taj koji je sumnjičav i ne veruje u budućnost njihove veze, a pored toga, ne krije da i dalje voli bivšu ženu Enu, o čemu možete pročitati OVDE.

Otac Maje Marinković oglasio se ekskluzivno za Alo!, a šta je imao da kaže, saznajte OVDE.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi