Vladimir Tomović i Ivana Aleksić
Alo! Rajko Ristić
Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

Alo! Rajko Ristić

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić, Foto: Alo! Rajko Ristić

Odnos Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, supruge od Ša, već par dana inrigira javnost. Nakon komentara koje su razmenjivali na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije kako se među njima razvija romansa.

- Iako se neko vreme držala po strani od cele priče vezane za preljubu, koju joj je muž napravio pred kamerama "Zadruge 4", želeći da bude dostojanstvena do kraja, sada se sve promenilo. Od kako je počela da se dopisuje sa Tomovićem kada je izbačen iz "Zadruge", on joj je nametnuo svoje stavove. Poznato je kako žene padaju na njega i gledaju ga hipnotisano. On je prvi počeo da piše Ivani, dobio je njen broj od zajedničke prijateljice. Ivana je prvo bila odmerena i nije se mnogo opuštala. Bilo je to samo: "Hvala", "U pravu si", a onda je on insistirao na video pozivima. To je nju počelo da opušta, da budi nešto u njoj, svu gorčinu koju oseća zbog Ša pretočila je u lepe emocije prema Crnogorcu. Naravno i on je pao na njenu lepotu, šarm elokventnost. "Ne mogu da verujem kakvo blago je kretenčina Ša ostavio zbog Tare Simov. Ti si žena koju sam ja tražio u svakoj bivšoj. Ja ću tebe da čuvam kao malo vode na dlanu - priča izvor za Srpski telegraf.

- Ivana je prvo bila nesvesna šta joj se dešava, šta se to u njenog glavi odvija. Počela je da se smeje, da izlazi i šeta. Vlada ju j zvao svakog dana, to su bili pozivi do jutra. Nekada su znali da se oboje uspavaju - tvrdi izvor za gorepomenuti list.

Ivana Aleksić

printscreen

Ivana Aleksić, Foto: printscreen

Ipak, Vladimir je ranije sve ove navode kategorično demantovao.

- Ivana je divna žena koja ne zaslužuje da bude isprljana ovakvim tekstovima koji izlaze jer ja nju i ne poznajem lično. Ako su par komentara znak da smo u vezi onda je stanje uma danas na tankim granama - rekao je Tomović za “Blic”.