Zadrugari
PrntScrn
Zadrugari

PrntScrn

Zadrugari, Foto: PrntScrn

Naime, dok su svi đuskali i uživali u atmosferi, rešili su da se našaleZadrugari su uživali uz muziku, a Golubović je u jednom trenutku skinuo pantalone i zamešao zadnjicom.

Svi su pali u trans kada su ga ugledali, a nema sumnje da su se svi baš dobro zabavili.

Kristijan Golubović nedavno se prisetio teškog perioda kada je njegova prva supruga vodila bitku sa opakom bolešću, nakon koje je ubrzo preminula.

- Da ti vratim dojku, implant, ona kaže da joj iseku drugu, htela da joj skinu, opet je uspavljuj, posle joj otišlo na matericu, pa na pola jetre, na kraju na kosti, razvalilo je. Na vreme je otkriveno, a ova, prve godine je trebala da dođe, zakasnilo, a žarište levi krajnjik, kada nađu žarište, oni otklone tkivo i krenu sa zračenjem i piješ hemoterapiju da se to ne širi, to je u 99%. Ja sam 21.000 evra dao za 21 tabletu i ona pije svaki dan. Popiješ i Danijela odbacila, kao da je popila vodu, to je tako. Kaže mi doktor da ako uhvati zaustavlja metastazu, bar par godina zaustavlja rak, ali to 1% čovečanstva uhvati. Popila je 18 i povratila, čim prvi put povrati posle tih tableta, to znači da se nije primilo. Otišla je na kontrolu, rekli nam da je bolest uznapredovala, još je gore, takav je lek, ili te dokrejči ili te ispravi, nema sredine - ispričao je Kristijan.