Siniša Kulić napao novinarku portala Alo.rs! (FOTO/VIDEO)

Ovakve stvari ne bi trebalo da se dešavaju

Siniša Kulić, Marija Kulić
Foto: Printscreen

Jedna od najkntroverznijih zadrugarki u sve četiri "Zadruge", svakako je Miljana Kulić, kako zbog svoje veze sa Lazarom Čolićem Zolom, tako i zbog konstantnih svađa sa svojom majkom Marijom, koja za tu vezu neće ni da čuje.

Miljana se i ovog puta našla u centru skandala, kada je Zoli bacala stvari u jezero, kao i sve učestalijim svađama čiji su akteri upravo njih dvoje.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo Miljaninog oca Sinišu za komentar na ćerkino ponašanje, međutim, ostali smo uskraćeni i veoma zabrinuti.

Naime, kada je naša novinarka pokušala da stupi u kontakt sa Sinišom, naišla je na "tanak led".

Marija Siniša Miljana Kulić
Foto: E-stock

Siniša Kulić je bio veoma neučtiv u razgovoru, jer prvo nije želeo da komentariše ponašanje svoje ćerke (što je potpuno legitimno), premda ga obliva znoj svaki put kada je Miljana u centru nekog skandala i drugo, jer je bio vrlo nepristojan prema našoj novinarki, rekavši joj da je čeka da spusti slušalicu, da joj on ne bi istu "zalupio". Potom ju je verbalno napao na sledeći način:

Marija Siniša Kulić
Foto: E-stock

- Imaš sreće što si žensko! - rekao je Siniša na kraju razgovora.

Pitamo se šta bi se dogodilo da je kojim slučajem umesto koleginice neki naš kolega pozvao Sinišu za komentar. Da li bi on kojim slučajem završio u Urgentnom centru? Treba li da se plašimo za bezbednost naših kolega, ukoliko se "usudimo" (što je inače naš posao), da nekog sagovornika upitamo za komentar?

Premda Siniša nije želeo da komentariše ponašanje svoje ćerke, mi ćemo isto pokušati da vam dočaramo OVDE, pa sami procenite.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi