Nikola i Danijel
Printscreen/Youtube
Nikola i Danijel

Printscreen/Youtube

Nikola i Danijel, Foto: Printscreen/Youtube

Tvrdnje novog zadrugara, svog školskog druga, Danijela Višića, da je homoseksualne orijentacije i da je ugnjetavan u školi, Nikola komentariše ovako:

- Ja ga dočekao kao svog, što se kaže, a on ovamo u studiju kanal. Krivo mi je što to nisam čuo, inače bi prošao gore nego sa Tomovićem - rekao je Đorđević.

Kako kaže, nikada se nisu družili van škole. Čak ni u školi nisu sedeli zajedno.

- Dosta ljudi mi se javilo, niko ništa lepo nije imao da kaže. Dosta devojaka ga je komentarisalo u lošem kontekstu, jer dok smo bili mlađi, imao je loš pristup prema devojkama. Prepucavao se sa njima, kačio gole slike... Tako da su videli da je neka ''landara'' i pozvali ga ovde. Dečko izjavio da se bavi modelingom, ne znam samo kako na onu građu... Kaže da je profesionalni košarkaš... Ne znam samo u kom životu - dodao je Nikola.

Nikola Đorđević

Printscreen/Youtube

Nikola Đorđević, Foto: Printscreen/Youtube

Potom se dotakao tvrdnji Nenada Lazića Nece da Danijel ima naloge na LGBT sajtovima za upoznavanje.

- Pričali su da ima neke gej profile. Rekao je Neca da ga je našao. Bio je ubeđen da ga je video. Neca je tu našao prvu ljubav, ništa nije isključeno. To nam je pričao u pabu. Danijel se vadio da je neko uzeo njegove slike, koje su stvarno na tom sajtu - kaže bivši zadrugar Nikola.

- Znači, on stvarno jeste na tom sajtu? - upitao je šokirano Kendi.

- Da, bre! - potvrdio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: