Uplakana Sanja Stanković
printscreen/Youtube
Uplakana Sanja Stanković

printscreen/Youtube

Foto: printscreen/Youtube

Nakon raskida, Matora je ušla u "Zadrugu 4" i nakon nekoliko dana uplovila u vezu sa Monikom Horvat koja se nije slavno završila. Nakon toga, Sanja se pojavila u Beloj kući i od tog momenta njih dve, do nedavno dobre prijateljice i emotivne partnerke, postale su prave rivalke. 

Od samog starta, Jovana je iznosila detalje njihove veze, što je Sanja oštro osudila. Nakon nekoliko dana provedenih u Zadruzi, Sanja je pokazala emocije prema Franu Pujasu, što je Jovani nanelo so na ranu, te je tako počela da joj svakodnevno za crnim stolom, ali i van njega pravi ljubomorne scene.

Tokom svađa koje su dve zadrugarke imale, povelo se i pitanje Sanjinog druženja sa Anđelom Rankovićem, za koje su oboje tvrdili da su uprkos Matorinim tvrdnjama da su imali nešto više, oni samo dobri prijatelji.

Tu nije bio kraj! Poslednji udarac Stankovićvoj, zadao je upravo Fran koji je danima obigravao oko Sanje i gradio prisan odnos, da bi u jednom trenutku odlučio da se vrati bivšoj devojci Pauli Hublin što je Stankovićevu jako povredilo, te od tog dana lije gorke suze.

Nakon svih priča koje su se dešavale, za Pink.rs se oglasila i Sanjina majka Branka, koja je u par rečenica prokomentarisala ćerkino ovogodišnje učešće u najgledanijem rijaliti šou programu.

Sanja funkcioniše super kao pojedinac. Krivo mi je sto se svađaju ona i Jovana. Da je Jovana ostala u vezi sa drugom devojkom bilo bi manje tenzije i samim tim ne bi primećivala Sanju. Ali je lepo sto je Sanja ostala dostojna u svojoj odluci i sto konačno ume da se suprotstavi. Jaka je ona, izboriće se sa situacijom, mada me puno bole njene suze. Sanja je jako odan i dobar prijatelj kada neko zasluži. Što se Frana tiče, šta tu reći i on je nečije dete žao mi je zbog njega! Isto tako ne znam šta je u Sanjinoj glavi ali kako ona reče "bubice u njenoj glavi počinju da umiru" tako da se nadam najboljem! Anđelo je pravi anđeo, dobar joj je prijatelj i posebno mi je drago sto ga ima za prijatelja - rekla je Branka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: