Bogdana Ražnatović
Vladimir Marković
Bogdana Ražnatović

Vladimir Marković

Bogdana Ražnatović, Foto: Vladimir Marković

Lepa Cecina snajka Bogdana, pre udaje za mladog boksera Veljka Ražnatovića živela je u domu svojih roditelja u Titelu.

Atraktivna crnka nikada nije oskudevala ni u čemu, a sudeći po fotografijama koje su nastale u njenoj porodičnoj kući, ona je živela u pravom luksuzu.

Ekipa "Alo!" posetila je nedavno porodicu Rodić, a Bogdanini ljubazni roditelji su nas ugostili i pokazali se kao pravi domaćini, što i jesu! Inače, Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre takođe su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima.

Pre nego što je upoznala Veljka, Bogdana je radila u porodičnoj firmi, a pored toga što je bila zadužena za finansije, nije imala nikakav problem da razvozi i prodaje piliće na pijaci.

Snajka porodice Ražnatović dobila je od svojih rodiitelja i kuću na poklon koja se nalazi u Titelu, a ona Veljko i sin Željko tamo provode većinu vremena.  

Fotografije luksuzne kuće porodice Rodić možete pogledati u galeriji koja se nalazi u tekstu, a u videu koji smo vam pripremili pogledajte kako izgledaju najskuplje kuće na estradi.

Pročitajte još:

Komentari (3)

vuk

10.11.2020 11:18

Stolice su me posebno odusevile

Maki

10.11.2020 17:48

@vuk - I mene???

zora

10.11.2020 20:40

Neukus me nikad ne odusevljava.