Paula i Fran
Printscreen/Youtube
Paula i Fran

Printscreen/Youtube

Paula i Fran, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon žestoke drame tokom dvočasovne rasprave i svađe, Paula Hublin i Fran Pujas završavali su svoju vezu po ko zna koji put.

Oni su se našli u dvorištu gde su sve teme koje su vezivane za njih od početka rijalitija, potegli, i raspravili.

Fran je želeo da se strasti smire, međutim Hublinova nije prestajala da ga provocira, nakon čega je Fran još više poludeo. Ona je istakla kako ne može da mu pređe preko nekih stvari, nakon čega se drama dodatno podgrejala.

fran i paula

zoutubeprintscreen

fran i paula, Foto: zoutubeprintscreen

- Priznaj mi da si sa Tomom imala više puta odnose? Reci mi, zašto ste čuvali majicu? Jesi li mu dr*aka ku*ac? - pitao je Fran.

- Ne, ne želim da pričam o tim stvarima. Neću ništa, i rekla sam ti sto puta sve i namerno me ispituješ. Ja tebe znam. Takav si - rekla je Hublinova.

- Ceo svet mi se sladi jer te volim - rekao je Fran.

- Ti i ja nismo zajedno, nema se ko sladiti. Mi smo raskinuli, i ti ćeš odje*ati od mene. Hteo si da me pljuneš, to je bio sledeći nivo - rekla je Paula.

Nakon što joj je Fran priznao da ga je najviše od svih povredila, i da će zbog nje da ima traume, oni su nastavili da se raspravljaju kao nikada do sada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

08.02.2021 08:41

Decko ti imas traume od kada si se rodio i to vezane sa zakonom - par godina u buvari mozda te i dovede u red - ko zna ? Vasa igra je provaljena !