Maja Marinković Taki
Pink
Maja Marinković Taki

Pink

Maja Marinković Taki, Foto: Pink

Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne aktuelne i bivše zadrugarke Maje Marinković, u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ otkrio je ono što nikada ranije nije - zašto pojedine učesnice rijalitija napadaju njegovu ćerku, zašto je mrze, zbog čega su na nju ljubomorne... Dotakao se i turbulentnog odnosa Maje i Marka Janjuševića Janjuša, ali i pozadine sukoba Ane Korać i njegove jedinice.

- Ana Korać stalno daje nekakve izjave po novinama i pljuje moju ćerku, na koju je očigledno ljubomorna, iako ona priča da je obrnuto. Ona je radila u mom striptiz baru pre desetak godina. Prodavala je piće, koktele... Naravno, tada nije izgledala kao danas, nije imala nijednu operaciju, ali ja je se sećam, a sećaju je se i moji zaposleni - kaže Taki za „Alo!“ i dodaje da se Koraćeva toga očigledno stidi, čim to nikada nije priznala. Anine tužbe protiv njega zbog ovog priznanja se, kako kaže, ne plaši jer poseduje dokaze.

BONUS VIDEO

- Stojim iza svega što izjavim. Da je radila kod mene, postoje dokazi, kao i ljudi koji to mogu da posvedoče - kaže on.

Ana Korać

E - Stock

Ana Korać, Foto: E - Stock

Takođe, osim Ane, koju je na neki način, kako kaže, izdržavao, razočarale su ga i ostale Majine drugarice. Prva među njima je Dragana Mitar, koja je u javnosti izjavljivala da je Marinkovićeva patološki ljubomorna, da je uhodila Janjuša napolju, te da joj je potrebna stručna pomoć, koju joj je ona nesebično nudila.

- Ma to su sve kurvetine, ja da vam kažem. Kad bih pričao sve što znam, ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava - kaže Taki, te dodaje da se on bavi isključivo svojim detetom.

- Ja sam oboleo zbog Maje. Znao sam da će se pomiriti sa ovim, ne znam više ni kako da ga nazovem. Znao sam zato što znam koliko ga voli. Bojao sam se sve vreme toga, i evo... Sada dok je gledam u nervnim rastrojstvima, kako se ponaša i ponižava, dođe mi da preskočim ogradu, polupam televizor... Ne znam ni sam šta da radim - kaže Taki. Iako nije ponosan na Majine postupke i ne odobrava ih, kaže, ne može da je se odrekne.

- Ne mogu, jer nemam nikog drugog. Ona je meni sve. Jedino moje dete. Kakva je, takva je. Ja ne mogu da joj okrenem leđa nikada - kaže Taki.

- Ne sviđa mi se ni to što pije alkohol, jer kad popije, pravi sranja. Ja nikada u životu nisam popio ni kap alkohola, nisam zapalio cigaretu, nisam probao drogu. Nikada nijedan porok nisam imao. A eto, ona... Povukla je na dedu - rekao je za kraj kroz smeh Majin tata Taki.

Pročitajte još

Komentari (4)

Nada

02.12.2020 14:44

Kaze Tiki pa ostade ziv . Sve su prostitutke i kurvetine samo je njegova Maja postena ? Gde je postena ? U koleno ili ? Sve su one prosle i sito i reseto zarad krpica ev. neki sat ili auto ali su za to morale sa klijentima svasta da rade a i dan-danas rade ! Sve bi da budu Soraja !

Jelena

02.12.2020 14:59

Sreca pa ti ona nije kurva, sta bi covece onda? Ovako sreca, samo je alkoholicar na dedu. Eee, ubi se...bar da ne gledas bruku i sramotu, da ne gledas plod svog vaspitanja.

Stefan

02.12.2020 17:09

Neka se on bavi svojom nemoralnom cerkom. A ne tudjom.

Mila

02.12.2020 18:33

Kako ga nije sramota pljuvati po bilo kome, kada mu je sopstvena ćerka bruka za planetu! On sada može reci da je i moja baba radila u striptiz klubu. Pa ćerka mu otima muževe , nudi se svima javno, seks na očigled milion ljudi, promenila lični opis ( a i dalje je kao đavo ružna), nije završila ni osnovnu školu . Nabij glavu u zemlju crni čoveče. Ne progovaraj bruko! Ne pojavljuj se jado!