Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša
Instagram/Printscreen
Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša

Instagram/Printscreen

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, Foto: Instagram/Printscreen

Tara Simov je juče za "Blic" izjavila da se useljava u stan u kom je Nenad Aleksić Ša živeo sa suprugom Ivanom Aleksić, a reperova još uvek zakonita žena šokirala se kad je pročitala šta je zadrugarka izjavila.

Kako izvor "Blica" blizak Ivani Aleksić otkriva, Nenadova supruga nije mogla da veruje šta Tara, koja je diskvalifikovana iz "Zadruge", iznosi u javnost.

- Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa "Zadrugom", jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša - navodi na početku naš izvor.

- Nije verovala kad je videla da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. "Ma, mala može da moli za oprost do sutra!", rekla je Ivana besno nakon pročitane vesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo pre nego što će Tara doći u isti - dodao je dobro obavešten izvor.

Simova je, podsetimo, u rijalitiju fizički nasrnula najpre na Miljanu Kulić, a onda i na Ša, da bi potom Tara porazbijala pola inventara na imanju "Zadruge". Produkcija je potom juče donela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara izbačena iz "Zadruge 4".

Komentari (3)

nena

07.05.2021 10:35

Nedaj Ivana da ti ulicarka udje u stan. Videli smo sta radi u zadruzi kako lomi sta bi tek u stanu. To je i tvoj stan dok se ne dogovorite. Neka ide kod mame i tate. Proslo godine je pravila haos Ceci zeni koja je stalno nesto radila na imanju

Nada

07.05.2021 12:00

Tari je mesto na ulici jer ovo ponasanje samo tamo ima ! To sto Sha moli brata da udomi Taru to je ludilo mozga -nije ni svestan sta radi !

Nena

07.05.2021 12:08

Ja da sam na Ivanom mestu a i mestu njegovih roditelja i brata tražila BiH privremenu meru zabrane prilaska ovoj starletu iz Makedonije jer je očigledno da nije uračunljiva i da može i njih i članove njihove porodice da povredi... A po ključ od stana može da ide kod Kije...