RIJALITI PRESEDAN! Neviđena drama odigrava se u Beloj kući, Sanja Stanković grcajući u suzama priznala nešto što niko nije očekivao, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Na porodičnom sastanku se izborila za reč, a njeno rastrojstvo začudilo je njene cimere

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: youtubeprintscreen

Miljana Kulić ustala je kako bi prokomentarisala međuljudske odnose u Beloj kući, a prvi na redu joj je bio Marko Janjušević Janjuš kog je potkačila zbog odnosa sa Majom Marinković.

- Čorba je čerečio tebe, a ne Maju, posle svega što ti je uradila, ti si se pomirio sa njom, oprao si Maju! Folirao si Aleks, nisi ispao čovek u toj sitauciji... Ovde se ne zna koja je od koje gora! Što se tiče muškaraca, foliranti, čisto da im prođe vreme! Čorba je igrač, sve što se dogodilo, vi ste njegove igrače, to si ti dokazao čim si se ti pomirio sa Majom - rekla je Miljana.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: youtubeprintscreen

- Sramota me je mojih postupaka, izvinjavam ti se zbog svih mojih postupaka! Imaš pravo da mi kažeš šta god hoćeš, ja sam osetila to! Pričala sam malopre kada smo šetale Rialda i ja, pričale smo nešto u vezi Jovane, apsolutno ima pravo da mi govori najpogrdnije reči, zaslužila sam ih, Jovana jeste bila dobra prema meni, žao mi je zbog toga, izvini zbog toga - pričala je Sanja grcajući u suzama.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: youtubeprintscreen

Matora i Sanja se čašćavale gnusnim uvredama, Anđelo uskočio u raspravu i dodatno urnisao bivšu ljubavnicu, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi