Nataša Radan
Instagram
Anđelo Ranković

Screenshoot

 Foto: Screenshoot

Kako izvor blizak zadrugarki tvrdi, Nataša je teško podnela to što Anđelo nije želeo da bude sa njom, pa je čvrsto rešila da mu uništi ljubavnu vezu koju je započeo u rijalitiju.

- Nakon što je raskinuo dvogodišnju vezu sa Tedorom Džehverović, Anđelu je neobavezan seks sa drugim devojkama bio preko potreban. Ni na kraj pameti mu nije bilo da ulazi u nešto ozbiljno, pa mu je Nataša došla kao idealna prilika da se zabavi. Odgovorio joj je na neku od silnih poruka koje mu je prethodno slala i već kroz nekoliko dana su se videli i započeli tajnu kres-šemu. Viđali su se jednom ili dvaput nedeljno, a Anđelo joj je na početku jasno stavio do znanja da ne želi ozbiljnu vezu. Međutim, kod Nataše su brzo proradile emocije i bilo je pitanje vremena kada će Anđelo prekinuti viđanje - ističe izvor i otkriva da je prekid tog odnosa prošao burno.

Nataša Radan

Instagram

Foto: Instagram

- Posle nekoliko ljubomornih ispada, Anđelo je rekao Nataši da želi da prekinu da se viđaju. Na sve to je saznao da je uveliko ispričala svima da su u ljubavnoj vezi i do ušiju zaljubljeni. Malo je reći da je poludeo. Posvađali su se kao nikada do tada i prestao je da odgovara na njene uporne pozive i poruke. To ju je mnogo povredilo - priča izvor i navodi da mu je zbog svega što je uradio spremila debelu osvetu.

- Budući da je u rijalitiju počeo ljubavnu vezu koju nije želeo sa njom, prvo će ga odvojiti od svake devojke prema kojoj pokaže simpatiju, a potom krenuti u zavođenje. Ukoliko je odbije, svima će otkriti da su bili zajedno samo dve nedelje nakon što je raskinuo sa Teom. Spremna je da ga uništi ukoliko ne bude po njenom, a on ni ne sluti šta ga čeka - zaključuje izvor za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Milibrot

28.09.2020 14:00

Lep momak, nije u vezi ni sa kim, menja ženske, može mu se, mlad je, kad će ih menjati ako ne sad?Šta tu ima kompromitujuće za njega, osim činjenice da je nju odveo u krevet kao i te druge, i da je preko nje prešao ko god je mogao

Koja ima

28.09.2020 14:07

najlepsinije GRUDI ...