ŠOKANTNI DETALJI DRAME Nadežda otkrila kakve pretnje dobija od Tomine porodice, a onda progovorila o njegovim seksualnim sklonostima (VIDEO)

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je Toma Panić počeo da iznosi pikantne detalje iz ljubavnog života nevenčane supruge Nadežde Biljić, pozvali smo pevačicu. Ona je u ekskluzivnom intervjuu za "Alo!" demantovala sva Panićeva izlaganja, pa otkrila u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom, ali i da priprema nekoliko tužbi.

Takođe, Nadežda se osvrnula i na aktuelnu situaciju sa Ivanom Nikolić, pevacicom iz grupe "Hurricane", za koju je Toma tvrdio da je imao intimne odnose s njom u toaletu jednog prestonickog kluba.

Na pitanje naše novinarke kako je, Nadežda je osula paljbu po svom nevenčanom suprugu Tomi Paniću.

- Ne mogu da ostanem imuna na kada otac mog deteta pljuje po meni, ne želim da ćutim. Čovek laže da to nije normalno. - počinje Nadežda.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Alo.rs

Pevačica nije sigurna da li su razlozi njegovih laži nemoć ili mržnja prema njoj.

- Mislim da je to sve iz mržnje prema meni. Imao je kaznu u Svilajncu i nije imao gde da ode. On je jedan ženomrzac i latentni gej! - dodaje Nadežda.

- On meni nema zbog ćega da se sveti, pošto on ne može da se pomiri sa mojom prošlošći. Rekla sam mu da ide da kupi nevinu ženu ako mu ja ne valjam. Mnogo voli da naređuje, želi damu koja će da ćuti, a on da priča umesto nje. - nastavlja Nadežda.

Pevačicu jako potresa to što se Panić ne raspituje o zdravlju deteta i bitniji mu je rijaliti.

- Briga njega kako je dete, sve što ga u životu interesuje su pare u majka. - dodaje pevačica.

Sve detalje šokantnog intervjua možete pogledati u video - zapisu na vrhu teksta.

Kako izgleda njihov sin Longo, možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi