HAOTIČNO STANJE U ZADRUZI Marija Kulić doživela nervni slom: Grcala je u suzama pred svima, nije mogla da se smiri!

Sve bi da je Miljana kao ova učesnica "Zadruge"

Marija Kulić
Foto: Printscreen

Posle vanrednog ubacivanja, usledila su "Pitanja novinara". Nakon što ih je Dušica Jakovljević sve okupila i pozdravila, prvo pitanje za zadrugare imao je Marko Pantić, a bilo je za Mariju Kulić:

Moram da se vratim na situaciju od juče i Zolin ulazak, šta vas je iznerviralo kada ste znali i šuškalo se da će ući? - glasilo je pitanje. 

- Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavui, a on je pao kao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe - rekla je Marija.

Potom su je zamolili da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.

Kristijan i Miljana
Foto: PinkTv/Printscreen

- Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč - rekla je Marija kroz suze.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ljuba
  27/09/2020 - 20:59
  Ma bruka se tu po zadruzi,zasto ne predaje engleski negde na fakultetu videlismo kako frnomenalno ga prica.
 • Korisnik: Nislija
  27/09/2020 - 18:27
  Tako joj I treba,sta ima dase petlja u cerkinu ljubav prokletstvo prema parama odvesce je do ludare.
 • Korisnik: Nada
  27/09/2020 - 14:51
  Neznam koliko je potrebno da Marija place i negativno govori za cerku jer je i ona celokupnoj situaciji doprinela zarad novca. Juzna ti je to pruga. Oni Zolu cas prime kod sebe , cas izbacuju ni sami neznaju sta ce sa njim tako da je sve ovo degutantno ! Bitno je da se Miljana seksa sa njim svaki put kada on udje !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi