Kristijan Golubović
printscreen/TV Pink
Kristijan Golubović

printscreen/TV Pink

Foto: printscreen/TV Pink

Sumnjao da je bivša htela da mu uvali bebu, a posle se pokajao!

Prema rečima njegovog prvog komšije sa Konjarnika, gde je Golubović tada živeo, ćerku mu je rodila izvesna Jelena s kojom je imao kratku aferu pre nego što je otišao u Grčku.

Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

– Znam Kristijana od kada se doselio u taj kraj. Malo sam mlađi od njega, ali smo se u to vreme mnogo družili. Znam sve njegove devojke iz tog perioda. O mnogima priča, ali tu Jelenu nikad ne pominje jer je krila od njega trudnoću. Bila je najbolja riba u kraju, svi su se ložili na nju. Kristijan je bio odlepio za njom. Nije mu puno trebalo da je smuva i svi ortaci su mu zavideli. Međutim, posle par meseci veze morao je da ode na godinu dana u Grčku i tada je njihova priča ostala nedorečena. A kad se vratio pun para, ona mu je saopštila da je rodila devojčicu i da je dete njegovo. Bio je u šoku i baš se naljutio što ga nije odmah obavestila da će imati dete, pa je sumnjao da je njegovo – objašnjava Kikijev komšija Bane i nastavlja:

Kristijan Golubović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

– Sećam se da je došao kod mene besan kao ris jer ga je Jelena dovela pred svršen čin! Užasavao se što je lagala i krila da je trudna. Nije znao šta da radi, jer dugo nije bio u Beogradu, a ona se bila preselila u drugi kraj grada, pa je niko nije sretao. Dva dana nije spavao razmišljajući šta da radi i kako da se postavi. Zatražio je da uradi DNK test kako bi bio siguran da je ćerka njegova. Međutim, Jelena nije htela ni da čuje za to, promenila je broj telefona i nikada mu se više nije javila. Bilo mu je tada krivo što je možda ishitreno reagovao, ali je i dalje bio ubeđen da je htela da mu uvali dete koje nije njegovo. Žalio je posle zbog toga, ali je nikada više nije našao. Ta devojčica sada ima oko 17 godina i znam da Kiki nikome nije rekao da ona postoji. Krije tu tajnu tolike godine, jer ga sigurno izjeda što još sigurno ne zna da li je stvarno njegova. Mada, ako jeste, verujem da će im se putevi kad-tad ukrstiti – ispričao je Bane.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: