OGLASIO SE PUJASOV BRAT Jednoj poželeo sve najgore, a drugu zadrugarku hoće za snaju, Viktor rekao sve što misli o Franovim vezama

Brat ipak zna najbolje...

fran
Foto: PinkTv/Printscreen

Nakon raskida sa Paulom HublinFran Pujas imao je nekoliko ljubavnih ispada, prva u nizu bila je Mina Vrbaški, potom Sanja Stanković, a zatim i Aleksandra Nikolić, za koju je on javno priznao da mu se sviđa.

Sada se oglasio njegov brat, Viktor, pa je dao svoj komentar .

Fran i Sanja
Foto: Printscreen You Tube

"Očito je da mu Sanja ne paše, a Aleks da. Malo mi je žao, jer skače iz odnosa u odnos, jer pokušava dobiti neku potvrdu i stvoriti pozitivnu emociju, umesto da je sam napravi. Obe su mi dobre, Sanja je već izgrađena žena i čini mi se da ima dobru energiju, a Aleksandra je mlada, ali mi se čini da je dobra u duši, što ne znači da Sanja nije. Meni se ne sviđa nijedna, jer ja ne bih tražio neku ozbiljnu vezu, jer je to tamo jako teško naći, ali ne i nemoguće. Frana ću podržati u svakom njegovom odabiru, ali bih voleo da malo bude sam, jer smo svi svesni da on to može i sam i da se malo odvikne", rekao je Viktor.

On je prokomentarisao kako gleda na svađe i rasprave Frana i njegove bivše devojke Paule, te nije krio da nema lepo mišljenje.

Paula Hublin Fran Pujas
, Foto: E-stock

"Ne mogu verovati da se neko tako izobliči zbog 5 minuta u kadru. Poštovanje prema njoj imam, jer je neke stvari napravila za Frana, ali nije ni pola koliko je pričala. Ona je jednostavno loša osoba, ali želim joj svu sreću u životu", priča Pujas.

Povezane vesti

 • Korisnik: zoki
  29/10/2020 - 10:57
  Sklonite tu nulu sa ekrana i novina jer većeg gubitnika nisam video u životu . Taj nije u stanju da zaradi ni parče hleba , bre . Misli da ako se našara da je super zvezda . . Za takve imamo malo veće lopate .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi