EKSKLUZIVNO ZA ALO! KRISTIJAN ĆE BITI U ŠOKU! Progovorila njegova žena Ivana! (VIDEO)

Dok on provodi vreme u rijalitiju, naša ekipa se uputila za Kraljevo gde živi supruga Kristijana Golubovića

Zadrugar Kristijan Golubović u javnosti prezentuje sliku opasnog momka. Bez pardona se često pohvali kako nije odgovarao za višestruka ubistva, a čak je i pretio starleti Staniji Dobrojević da će je ubiti ako mu se ne izvini za uvrede koje je iznela na račun njegove porodice.

Trenutno najaktuelniji zadrugar glavna je tema kako domaćih medija, tako i publike koja prati rijaliti program „Zadruga“, a ovim povodom ekipa „Alo!“ uputila se za Kraljevo gde živi supruga Kristijana Golubovića!

Iako bi mnogi očekivali da će Kristijanovi sugrađani izbegavati da govore o njemu zbog imidža negativca koji godinama unazad gaji, bilo je potpuno suprotno od toga! Svi su jedva čekali da kažu nešto lepo!

No, prvo smo svratili do zgrade u kojoj živi njegova porodica. Međutim, kada smo pozvonili na interfon, gospođa Golubović nam je rekla da nije raspoložena za priču sa medijima.

- Nemam vremena, zaista. Nemojte se ljutiti, ali ja ne dajem nikakve izjave - bilo je sve što je o svom suprugu i ocu njihove ćerke Ivana imala da kaže.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi