Miki Đuričić
Printscreen/YouTube
Miki Đuričić

YouTube/Printscreen

Miki Đuričić, Foto: YouTube/Printscreen

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak Tomoviću, Vladimir i verenica Mikija Đuričića u prošlosti su navodno bili u seks kombinaciji, a pojedine detalje njihovog odnosa pčelar iz Kupinova je saznao neposredno pre nego što je ušao u „Zadrugu 4“.
- Vladimir i Miki se dugo poznaju jer su bili u nekoliko rijalitija, ali nikada nisu mogli da uspostave prijateljske odnose. Uvek su se njihovi sukobi završavali na razmeni uvreda, ali tek je u „Zadruzi 4“ netrpeljivost između njih eskalirala i to zbog žene - priča dobro obavešteni izvor i navodi da je Mikijeva verenica, sa kojom ima dete, imala kratku aferu sa Tomovićem.

Vladimir Tomović

Foto: PinkTv/Printscreen

Vladimir Tomović ,  Foto: PinkTv/Printscreen

- Našli su se i imali su seks, što se oboma dopalo. Nastavili su neobavezno da se dopisuju i viđaju svaki put kad im se ukazala prilika za to. To je tako trajalo nekoliko meseci, ali se vremenom strast sama od sebe ugasila, baš kao što se dešava u svakoj vezi na daljinu. Ubrzo potom, Vladimir je ušao u treću sezonu "Zadruge", a od tada se nijednom nisu čuli ni videli - priča izvor „Alo!“ i otkriva da je Đuričić delimično bio upoznat sa prošlošću svoje verenice.

- Pred ulazak u "Zadrugu 4", ispričala mu je da poznaje Tomovića i da se dopisivala s njim, ali mu nije rekla da su nekoliko puta bili intimni. Nadala se da Miki to nikada neće saznati jer je znala da je njegova narav eksplozivna i da može u trenutku da pobesni i uradi ono što ne treba. Upravo se to i dogodilo, a neposredno pred incident imanjem u Šimanovcima se pronela priča da je Vladimir bio u seks kombinaciji sa Mikijevom verenicom. U jednom trenutku je to stiglo i do Mikija, bes ga je brzo savladao i nije mu trebao veći povod da nasrne na Vladimira - završava naš izvor priču.

Pročitajte i:

Komentari (3)

kole

05.10.2020 07:19

tomovic je gej ne lazite narod bice snimak okacen.

Nada

05.10.2020 10:03

Miki je napao pogresnu osobu ! Sa verenicom ( "drugaricom " ) je morao to rascistiti !

Vasa

05.10.2020 11:42

Miki nije imao verenicu. Miki mrzi vernike jer je on antihrist.