NOVA GEJ AFERA VIŠIĆA! Zadrugari potpuno raskrinkali Danijela! Otkriveno da je orgijao sa političarima za pare, pokušao da se opere ali mu nije uspelo!

Ovu šokantnu tvrdnju za crnim stolom iznela je Aleksandra, a potvrdila i Milica Kemez

Miljana i Danijel
Miljana i Danijel, Foto: printscreen

Danijel Višić, zadrugar koji se nedavno uselio u „Belu kuću“ i ambiciozno krenuo đonom na cimere ne bi li sebi obezbedio što duži ostanak i čak otpočeo vezu sa Miljanom Kulić, iako je rekao da je njegov tip Rialda, bavi se prostitucijom.

Ovu šokantnu tvrdnju iznela je za crnim stolom Aleksandra Nikolić, a istu je potvrdila i Milica Kemez.

- Nikola Đorđević nam je, pre nego što je napustio „Zadrugu“, ispričao kako ima druga koji se bavi prostitucijom i koji za novac spava i sa ženama i sa muškarcima. Rekao nam je da je sa tim drugom išao u srednju školu, te da zna kako je ovaj bio sa ministarkama i političarima - ispričala je Aleksandra, te dodala:

Nikola i Danijel
Nikola i Danijel, Foto: Printscreen/Youtube

- Nikola je još rekao da bi trebalo da taj njegov drug i sam uđe u „Zadrugu“, a kada je ušao Danijel, pitala sam ga da li je o njemu govorio, a on se nasmejao i namignuo mi. Klimnuo je glavom i potvrdio da jeste - rekla je Aleksandra, na šta se nadovezala i Milica Kemez, koja je potvrdila ovu priču.

- Istina je sve što je Aleksandra ispričala. Nikola nam jeste sve to rekao o svom drugu koji je napolju orgijao sa političarima i političarkama za novac. Takođe, po Danijelovom ulasku nam jeste potvrdio da je to on - istakla je Milica Kemez.

Za to vreme, optuženi zadrugar je menjao boje u licu i pokušavao da se našali na svoj račun, ali uzalud. Niko mu nije poverovao. Naprotiv.

- To je glupost, ta priča je smešna. Pa mene Nikola nije video pet godina, kako on može da zna s kim ja spavam i da li za se*s uzimam novac. Budalaština. Jel mene neko video tokom se*sa sa političarima i ministarkama? - govorio je Danijel neubedljivo, dok je Miljana bila van sebe.

Vladimir Tomović i Danijel Višić
Vladimir Tomović i Danijel Višić, Foto: Printscreen

Odmah po okončanju sastanka za crnim stolom, Kulićeva je izletela napolje i počela da plače. Govorila je da se guši i da ne može da diše, a među prvima su joj pritekli u pomoć upravo oni koji su je i doveli u to stanje, Lazar Čolić Zola i Danijel Višić.

Više o trojci koju je ugovarao Danijel sa drugom i anonimnom devojkom, a uključen je i se*s sa drugom bez nje, pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  28/02/2021 - 10:16
  Sta ce na ovo reci Danijelova mama ? Sto se tice politike ne mesajte sa Rijalitijem. Po ovome ispada da su Brendon (jedini koji ne krije ), Djedovic, Neca, Tomovic, Misel, Kenan svi homoseksualci ili ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi