Snežana Ilić
Masanori Jošida/Alo!
Snežana Ilić

Masanori Jošida/Alo!

Snežana Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Snežana Ilić jutros je stigla u Treći osnovni sud u Beogradu u pratnji advojakata. Kako nam je otkrila, ona je po izlasku iz rijalitija tužila bivšu cimerku Zoricu Marković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Snežana je protiv Markovićeve podnela 2 tužbe, jednu zbog krivičnog dela uvrede, a drugu za nakandnu štete zbog uvrede časti.

- Priložila sam cd. Ona je mene vređala, moju ćerku, psovala mrtvu majku, pljunula me, udarala me - rekla je Snežana između ostalog.

Bivša zadrugarka podnela 2 tužbe protiv Zorice Marković! Stigla na sud i otkrila šta sve čeka pevačicu! (VIDEO)

AUTOR: V. Đorđević/ B. Zajić DATUM I VREME: 28.08.2019. 09:49 Snežana Ilić tužila je Zoricu Marković! Snežana Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo! Naime, bivša zadrugarka pojavila se danas u Trećem osnvnom sudu u pratnji advokata. Snežana Ilić je po izlasku iz rijalitija tužila Zoricu Marković zbog krivičnog dela uvrede.

Nakon izlaska iz suda, Snežanin advokat je otkrio da bivša sudija nije pristala na medijaciju (pokušaj mirenja) i da će se naredno ročište održati 8. oktobra.

Snežana Ilić

Masanori Jošida/Alo!

Snežana Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Postupajući sudija će učiniti sve ono što je zakonom predviđeno da obezbedi prisustvo Zorice Marković na sledećem ročištu - rekao je advokat.

Šta je još rekao, i da li postoji mogućnost privođenja Zorice Marković, možete pogledati u narednom video-prilogu:

Pogledajte BONUS video:

Dalila i Dejan otkrili sve o ulasku u Zadrugu 3, a onda su spomenuli Aleksandru Subotić!

 

 

Komentari (1)

Rale

28.08.2019 16:38

Pravda mora da pobedi.