Ermina Pašović
Screenshot Instagram
Ermina Pašović

Screenshot Youtube

Ermina Pašović , Foto: Screenshot Youtube

Ermina Pašović je po svom ulasku u rijaliti ušla u konflikt sa svim potencijalnim simpatijama Baneta Čolaka, a potom je postala Gagijeva podrška i tvrdila da je strastveno podržavala Lunu Đogani u protekloj sezoni i istakla da je ona zaslužna za njenu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na društvenim mrežama su se čak i članovi porodice Đogani javno ogradili od Ermine tvrdeći da je ne poznaju i da ona nikako nije prijatelj njihove familije. Međutim, kako Gagi nema nikakve informacije iz spoljnog sveta, on slepo veruje Ermini. 

Ermina Pašović

Screenshot Youtube

Ermina Pašović , Foto: Screenshot Youtube

Sudeći po društenim mrežama, Ermina ima veliki broj antifanova, ali je ova bosanka uspela da izazove još veću mržnju gledalaca.

Ona je boraveći u prostoru namenjenom za životinje u Zadruzi o kojem se i ranije diskutovalo kako nije humano uradila najgoru moguću stvar koju je mogla da uradi.

Ermina Pašović

Screenshot Instagram

Ermina Pašović , Foto: Screenshot Instagram

Ermina je tako boraveći tamo sa svojim dečkom Bantom Čolakom iz sve snage počela da viče te jednakom snagom počela da se iživljava na bespomoćnom psu kojeg je toliko jako udarila da je on počeo da jauče.

Ermina Pašović

Screenshot Instagram

Ermina Pašović , Foto: Screenshot Instagram

 Bezbroj negativnih komentara preplavio je društvene mreže a mnogi gledaoci zahtevaju i hitnu reakciju državnih institucija kao i REM-a koji bi po mišljenju gledalaca trebao strrogo da kazni ne samo Erminu zbog mučenja životinja već i tv Pink koji je to dozvolio.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mario ZNA (@mariozna_official) on Oct 31, 2019 at 4:06pm PDT

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (4)

tara

01.11.2019 15:01

Kakva uzasna prikaza od zene,zasto ljudi udaraju zivotinje to nikada necu razumeti?Pas je socijalizovan,doboljno je da povisi ton i izda komandu a ne da ga udari lopatom,stoka nenormalna.Treba je debelo kazniti,to se prikazuje na tv i onda treba neka inteligentna osoba ko ona da da sebi za pravo da udari zivotinju ili slabijeg od sebe.

Milena

04.11.2019 12:17

@tara - Protiv ove spodobe treba podneti tuzbu za zlostavljanje zivotinje.

rea

01.11.2019 15:23

Žena je odron,dno!!Hitno napolje!

knez

01.11.2019 21:57

Ona kaže, ako tuče, svoje pse tuče.