Vladimir Tomović
printscreen
Vladimir Tomović

printscreen

Vladimir Tomović, Foto: printscreen

Zadrugarka Mina Vrbaški danas je isprozivala Staniju Dobrojević i otkrila da je ona tokom boravka u rijalitiju koristila "pomagala" kako bi stvorila lažnu sliku o svojoj zadnjici.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ovde je nosila kinesko d*pe, one gaće... Mi joj vrištali od smeha - podrugljivo je izjavila Mina.

- Mina, dobro je građena, devojka sa 34 godine zategnuta. Ti sad u kući nemaš bolje telo od njenog, zategnutije... - stao je u odbranu bivše Tomović, na iznenađenje mnogih.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Iako je su njihovu vezu pratile turbulencije, Vladimir je sve stavio po strani i stao u njenu zaštitu Dobrojevićeve.

S obzirom na to da je on bio u prilici da se uveri u verodostojnost njenog izgleda, moglo bi se reći da je kompetentan da iznese svoje mišljenje o ovoj temi. Da li je u pitanju samo želja da ispadne korektan ili je na pomolu obrt u njihovom odnosu, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Miljana u suzama izletela iz Bele kuće! Saznala Zolinu veliku tajnu, nikada mu to neće oprostiti!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 16:40 - 15.09.2019. 16:50 Šok! Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube U toku dana su se zadrugari okupili u dnevnom boravku i provodili su slobodno vreme ćaskajući. U jednom momentu je Bora Santana saopštio Miljani Kulić nešto što nije znala o njenom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

 

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Komentari (2)

Cvele

16.09.2019 07:32

Mina može samo da joj zavidi. Mina nije doterala svoje telo u sklad jer treba mnogo vezbanja i rada.

sd

16.09.2019 08:03

Šta ta MIna hoće? Dosadila je svima! Još nije javno spavala ni sa kim! Poslednji je bio Savo! Ne zaboravite šta je tada uradila Aleksi, najboljem drugu, zbog nje Aleksa nije dalje dogurao... Mala, radi nešto u životu, jako, jako se uzvezdila (a znamo šta joj je glavno zanimanje)!!!