Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

U toku dana su se zadrugari okupili u dnevnom boravku i provodili su slobodno vreme ćaskajući. U jednom momentu je Bora Santana saopštio Miljani Kulić nešto što nije znala o njenom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Bora je spomenuo da se Zola dopisivao sa njenom cimerkom Ninom Babić. U prvi mah Miljana nije čula ovu informaciju, pa je Vladimir Tomović ponovio. Kada je čula, odmah je pozvala Ninu da je pita o čemu su se dopisivali. Svi u porostoriji su primetili da se Miljana baš uznemirila.

PROČITAJTE JOŠ:

Nina je pokušala da objasni da nije bilo ništa ozbiljno već da je Zola želeo da se upoznaju ukoliko i on uđe u Belu kuću. Međutim, ostali Zadrugari su prokomentarisali da tako počinju sva dopisivanja, koja vode u nešto više od prijateljstva.

Bora se iznervirao što se ovoliko proširila ova tema, s obzirom na to da nije želeo da ova informacija potekne od njega, već mu je izletela u toku razgovora.

- Ako si prijatelj neki, trebalo je da mi kažeš - zamerila je Miljana Bori.

- Onda ću da ti ispričam sve - rekao je Bora, a zadrugari su mu zamerili što je uopšte pokrenuo temu.

Miljana se razbesnela pa se okrenula ka kameri i uputila poruku Zoli.

- Nemoj da me čekaš. Sve što smo pričali pada u vodu. Završili smo za sva vremena - rekla je Miljana, koja se rasplakala zbog ove situacije.

Zola

printscreen

Zola, Foto: printscreen

Miljana je bila vidno uznemirena, pa je napustila Belu kuću, a Santana je pošao za njom. Rekao joj je da su se ukućani šalili, a onda otkrio da je Zola pisao i Maji Marinković, Miljaninoj drugarici.

- Pisao joj je da se vide, smarao je, ona ga je kulirala - ispričao je Santana.

- Maja Marinković? - upitala je Miljana.

- Da - potvrdio je Bora.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

 

BONUS VIDEO:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

Komentari (1)

Cvele

16.09.2019 07:37

A koliko momaka je Milana promenila letos? A sa koliko njih se grlila u Zadruzi?