Višnja, Viktor, Sandra
E-stock/Alo!
Višnja Petrović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Ona je svoje glumače i pevačke sposobnosti demonstrirala kako u Beloj kući, tako i na pozornici "Zadrugovizije", posle koje je odlučila da definitivno otpočne svoju solo muzičku karijeru. Kako je proglašeno vanredno stanje u državi, Višnja je morala da stopira svoje projekte. 

Višnja Petrović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pevačica kaže da je vreme izolacije teško podnela i da joj je falila sloboda kretanja. Na pitanje da li je osetila finansijsku krizu u poslednja tri meseca, Petrovićeva je rekla: 

"Ja sam konstantno u finansijskoj krizi kao Nataša Bekvalac, tako da će mi ovih 100 evra dobro doći! Šalim se!", kaže nam Višnja kroz smeh.

Petrovićeva je u razgovoru sa Alo.rs portalom izjavila da joj je učešće u rijalitiju pomoglo da pokrene muzičku karijeru.

Višnja Petrović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Od bivših zadrugara kaže da se čuje i da je ostala u dobrim odnosima sa Savom Perovićem i repereom Ša, a na pitanje da li bi ušla u "Zadrugu 4" rekla je sledeće:

"Ne mogu da me očekuju tamo, ja sam sada nastavila sa svojom karijerom, radim na tome da to izgleda kako treba. "Zadruga" mi je donela samo najbolje. Mislim da sam iskoristila i dobila od njih televizijsku prepoznatljivost i da sam samim tim olakšala sebi početak muzičke karijere."

Bivša zadrugarka je u razgovoru sa nama otkrila i ko joj je favorit u ovoj sezoni Zadruge:

"Moj favorit će zauvek biti Lepi Mića. Malo ko kapira šta zapravo Lepi Mića hoće da kaze i kakve su njegove namere. I Stefan, koji je normalan, lepo vaspitan momak, kulturan i džentlmen."

Višnja Petrović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Poznato je da se Višnja druži sa Sandrom Miljaković, devojkom Viktora Živojinovića, te smo je pitali šta misli o vezi svoje drugarice sa Breninim sinom.

"To je jedna zdrava i normalna veza. To je sve što ću ja reći jer namam prava da pričam u njihovo ime. Na stranu što je devojka Breninog sina, Sandra je profesionalac, jedna jako vredna devojka, kulturna, obrazovana, tako da je to jako bitno da znate."

Mlada pevačica je sa nama pričala i o njenom odnosu sa Lunom Đogani i Anabelom Atijas. Šta je još rekla Višnja pogledajte u videu koji sledi: