Vesna Rivas
alo.rs
Parovi, rasprava

Printscreen

Parovi, rasprava, Foto: Printscreen

Apsolutna rekorderka u Srbiji po broju dana provedenih u rijaliti programima je Vesna Rivas ili kako je još zovu mama igre.

Ova pevačica, voditeljka i atrolog trenutno uživa na odmoru u Turskoj. Nametnulo se pitanje, dok se odmara u Maloj Aziji, da li možda tamo puni baterije za još jedan rijaliti. Evo da li ponovo možemo da je očekujemo u "Parovima".

PROČITAJTE JOŠ:

- Vama mogu iskreno da kažem – ne ulazim! Ne planiram jer stvarno imam jako puno i posla i putovanja u planu i nema mesta za rijaliti. Sad sam evo u Turskoj, u Alanji na letovnaju. U toku noći krećem na put, letim za Izreale u Tel Aviv, a želim da vidim i Jerusalim i Vitlejem i ko zna gde ću još sve šetati, kroz moje hodočašće.

Dana 6. septembra sam u Beogradu i onda za dan letim u Podgoricu. Treba da radim, očekuju me moje konsultacije - rekla je Vesna Rivas.

Vesna Rivas

alo.rs

Vesna Rivas, Foto: alo.rs

Interesantno je da se Vesna u Srbiju vraća 6. septembra za kada je zakazan početak treće sezone "Zadruge". Na pitanje da li se možda sprema za ulazak na imanje u Šimanovce, a ona je kratko odgovorila da se sa "Pinkom" nije dogovarala u vezi sa tim.

Jezivo proročanstvo Vesne Rivas se OBISTINILO: Predvidela smrt Šabana Šaulića! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 15.08.2019. 09:23 Zaledićete se... Foto: printscreen Predskazanja Vesne Rivas mnogi ne prihvataju, pa je čak i ismevaju, ali ono što je podelila na svom Instagram profilu zalediće vas. Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila činjenicu da joj se jedno predskazaje, nažalost, obistinilo.

BONUS VIDEO:

Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 3?!