Vesna Rivas, Šaban Šaulić
Rajko Ristić/Alo/Printscreen
Vesna Rivas

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila činjenicu da joj se jedno predskazaje, nažalost, obistinilo.

"Šaban Šaulić mi mnogo miriše na smrt. Mrtvačka kočija već dve godine kruži oko njega", stajalo je u Vesninom predskazanju kada se nije ni slutilo da će doći do užasne nesreće.

Te iste godine pevaču je otkriveno zapušenje trbušne aorte, zbog čega je mogao glavu izgubiti. Dve godine kasnije pokojni pevač je osetio bolove u grudima i usred noći je primljen na jednu privatnu kliniku, u koju su ga odvezli prijatelji. Doktori su konstatovali da je u pitanju blaži srčani udar.

Nažalost, u februaru ove godine kočija smrti iz Vesninog predskazanja došla je po Šabana Šaulića. On je u 68. godini poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, blizu grada Bilefelda.

Šaban Šaulić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Vesna je ovo kratko prokomentarisala:

"Listam neke časopise i naleteh na ovo moje predskazanje. Nažalost, i ova moja vizija se obistinila. Nek te anđeli čuvaju, legendo."

Otkrivene MRAČNE TAJNE Vesne Rivas: Maloletna POKRALA roditelje, POBEGLA od kuće i završila u domu za NEZBRINUTU DECU!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 15.05.2019. 19:41 Skandalozno ponašanje rijaliti učesnice! Foto: Printscreen Youtube Vesna Rivas koja je trenutno u rijalitiju "Parovi" nema dlake na jeziku, bez trunke blama svima "u brk" kaže sve što misli, ali ne priča mnogo o svom privatnom životu.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Komentari (1)

Laki

15.08.2019 09:31

Ma bravo, jesi li predvidela ili dali ti se prikazalo da si bez zanimanja i da zivis od lazi i prevara