Marko Miljković
printscreen
Marko Miljković

Screenshot

Marko Miljković, Foto: Screenshot

Večeras nas na programu TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", a ove noći voditelj Darko Tanasijević ugostiće Maju Marinković koja je svojim učešćem u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima skrenula veliku pažnju domaće javnosti.

Maja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a mnogima je bio zanimljiv njen turbulentni odnos sa Markom Miljkovićem. Tokom jedne od rasprava Maja je čak polila Marka mlekom iz šerpe. Oni su imali i romansu koja je kratko trajala, a pred kamerama "Zadruge" Maja je priznala da je u tom momentu gajila emocije prema Miljkoviću.

PROČITAJTE JOŠ:

U kakvim su Maja i Marko sada odnosima, kao i da li su se čuli nakon izlaska sa imanja, na ova ali i na ostala mnogobrojna pitanja odgovaraće Maja večeras uživo u programu TV Pink.

Maja Marinković

Printscreen

Maja Marinković, Foto: Printscreen

Snimak SE*SA iz filma "Nečista krv" je Arkan ZABRANIO, a sada je Ceca objavila fotografiju sa tog snimanja! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 16:36 Smelo. Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA Još dok je početkom devedesetih sniman film "Nečista krv", naveliko se pričalo o golišavim scenama između Koštane, koju je glumila Ceca Ražnatović i Radeta Šerbedžije (igrao Mitketa), međutim, eksplicitni kadrovi u filmu su na zahtev Željka Ražnatovića Arkana, tadašnjeg dečka, a kasnije i pevačicinog muža, izbačeni iz finalne verzije!

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

dno

08.08.2019 19:40

Ne mogu da zamislim šta bi bilo da je Miljković bio sa njom u vezi nedelju dana! Bila mu k..s šema za dan i po i ona o njemu razglaba mesecima i još pride bi nešto i da raskrinkava. Beda.

Mina

08.08.2019 20:16

Koji blam devojka bila sa njim pola sata i ne zaklapa pa vise prica ona o njemu nego Aleks o Davidu. Da se nije nakacila kao pijavica ne bi je ni na mapi bilo.