Ceca i Arkan
EPA
Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

EPA

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

Još dok je početkom devedesetih sniman film "Nečista krv", naveliko se pričalo o golišavim scenama između Koštane, koju je glumila Ceca Ražnatović i Radeta Šerbedžije (igrao Mitketa), međutim, eksplicitni kadrovi u filmu su na zahtev Željka Ražnatovića Arkana, tadašnjeg dečka, a kasnije i pevačicinog muža, izbačeni iz finalne verzije!

Tek 11 godina kasnije, kada je 2012. celokupni materijal sa snimanja otkupila televizija "Happy" i prikazala ga kao seriju "Tajna nečiste krvi", gledaoci su konačno mogli da vide vruće kadrove u kojima, između ostalog, Šerbedžija, na gomili krompira, hvata mladu Cecu koja je tada imala samo 18 godina i mazi je po grudima...

Nečista krv

printscreen

Nečista krv , Foto: printscreen/happytv

Folk diva je danas oduševila fanove kada je na svom Insta storiju objavila fotografiju sa snimanja filma i napisala sledeće:

- Koštana... 1991. godina. 

Ceca Ražnatović

printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

Majka joj je rano UMRLA, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu, a onda joj se život promenio iz korena!

AUTOR: Blic.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 15:16 Niko nije znao. Soraja Vučelić, Foto: printscreen Starleta Soraja Vučelić, kojoj je prošlog leta zabranjen ulazak u Srbiju, imala je težak život od detinjstva. Naime, ona je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos.

Komentari (1)

Dava

08.08.2019 20:51

I čuvena anegdota sa snimanja: Koštana: šta ćeš da ti pojem? Mitke: poješ mi ku**c