Dalila Dragojević
printscreen
Dalila Dragojević

printscreen

Dalila Dragojević, Foto: printscreen

Sinoć je nastao haos, nakon što je zadrugarima pušten video-snimak u kom Gagi i Sani komentarišu izgled Marije Kulić. Tom prilikom Sani je imao samo pozitivne komentare na Marijin račun, što se ovoj ukućanki nije dopalo.

U kući je nastao haos, a u sve su se umešali Dalila i Dejan Dragojević. Oni su tom prilikom počeli da vređaju Sanija i Nataliju, iako su Dalila i Dejan ranije govorili da su oni u dobrim prijateljskim odnosima. S obzirom na to da su se ovi ukućani žestoko posvađali, u kuću je uletelo obezbeđenje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sani, ti ne bi mogao bez žene da budeš u rijalitiju! Plakao si kao poslednja p*zda na sistematskom! Vučete se kao dve protuve! Hajde, nemoj da me zaj*bavate! Videćemo vas dvoje za 50 godina braka, ako budeš živ do tada! Sani, gde ti živiš? Na smetlištu, da li živiš u kartonskoj kutiji? Kažeš: "Oni žive u kući", pa gde ti živiš? - vređala je Dalila Sanija i Nataliju.

Sani Ibraimov

Printscreen

Sani Ibraimov, Foto: Printscreen

- A što ne bi bio živ? Šta ti to znači? Mi imamo takav odnos! Ne, nego ćemo da se svađamo 24 sata! Sram te bilo, može otac da ti bude! Ćuti! Dejane, tvoja majka je plakala. Ona je iznela svoju priču, ja sam to čula kada sam bila u studiju! Ona je rekla da joj je jako žao! Ja znam njihovu priču, ali mi nije svejedno kao majci. Mnogo mi je žao što su u takvim odnosima! - govorila je Natalija.

- To su Dalila i njen muž! Ja kada plačem, plačem iskreno. Ja svoju ženu volim! Na sistematskom nisam plakao! Natalija zna da ja volim da komentarišem žene, pa znate koliko njoj muškaraca prilazi na nastupima i hvataju je za stomak, ali se granica zna! - bio je Sanijev komentar.

- Ti nemaš potrebu moju mamu da komentarišeš! - govorio je Dejan.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!

 

Komentari (1)

JA*

23.09.2019 07:54

Ja ovu Dalilu ne poznajem,prvi put zenu vidim sada ,ali moram priznati da mi se ni malo ne dopada. Nova Saska, u svakoj corbi mirodjija ,a nekada veoma ,veoma bezobrazna ......sve vise razummem zasto je Dejanova majka ne voli !!!!!