ČABARKAPA PRIZNAJE DETE?! U domu Aleksandre Subotić nastao PAKAO: Ne želim da me UCENJUJE!

Druga sezona rijaliti programa "Zadruga" je završena, ali bivši učesnici su i dalje u centru pažnje i svakodnevno pratimo dešavanja u njihovim životima izvan Bele kuće.

Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa
Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa, Foto: Alo!

Karađorđe Subotić je izjavio da se izmirio sa porodicom Aleksandra Čabarkape.

 

S obzirom na to da su ove dve porodice smirile strasti, Aleksandra Subotić je odgovorila na pitanje da li će Čabarkapa sada priznati dete koje ima sa njom:

OTELA JE MAMI DEČKA, ONA IMA UNUČE OD BIVŠEG ŠVALERA! Srbija OSUDILA Anu i Davida, a onda se u program uključila gledateljka i OTKRILA SKANDALOZNE detalje o Ljubi i Aleksandri

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić , Foto: printscreen

 

- Što se tiče priznavanja deteta, ja to ne želim zaista, jer ne želim da me neko ucenjuje sutradan. Ako bude nekad želeo da ima kontakt sa detetom, može. Ako je istina, drago mi je što su se izmirili, ja sa tim čovekom nemam ništa. Što se tiče papira ne želim da piše njegovo ime zbog toga što ne znam šta će mu sutra dunuti. Ne želim da dete sutra ispašta zbog toga, da ne može da ode na ekskurziju, da joj on nešto brani meni u inat. Jer dok je voleo mene, voleo je i dete, kada je prestao da voli mene, prestao je da voli i dete. Tako da ne želim da razmišljam o tome - iskreno je rekla Aleksandra.

ON JE BRINUO O MAGDALENI DOK JE BILA U ZADRUZI Subotićka konačno progovorila o BOGATOM DEČKU! Iznela informacije do kojih ni mediji nisu mogli da dođu!

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra saznala da je bačena bomba na kuću gde je njena ćerka, Subotićkina rekacija ŠOK!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi